Nnywellness.com

Hvordan bruke en Pipe Bender for meldingshoder


Hvordan bruke en Pipe Bender for meldingshoder

Eksos hoder få sjelden respekten de fortjener i automotive-tilpasning verden. Få om noen endringer gjør så mye å øke kraften i en kjøretøyets motor. Problemet er at ikke alle motorer kan utstyres med lett installert overskriftene tilbys av ettermarkedet produsenter. Heldigvis er spesialbygde overskrifter like effektivt som pakket hoder når de er bygget riktig.

Instruksjoner

• Plass den rør bender på en solid overflate der det ikke rock eller SKIFT. Bender består hovedsakelig av tre deler. En er rammen, neste er en hydraulisk jack og tredje er en rekke utskiftbare dør som holder hodet røret som det er blir bøyd.

• Passe riktig størrelse dør i vugge rør bender. Dør har innlegg som passer inn i hull i rør. Dør du bruker er avhengig av størrelsen på hodet rør du er bøyd. Dør som er for liten vil crimp og bøye hodet røret ut av figuren. Dør som er for store vil tillate røret å kink ute av form, gjør dem ubrukelige.

• Sett inn hodet røret i rør bender med hydraulisk jack fullt trukket. Dette gjør at røret å passere vugge rør bender slik at det holdes horisontalt å arbeidet overflaten som den rør bender er montert.

• Betjene hydraulisk jack, bøye hodet røret til den har nådd vinkelen som du ønsker. På noen rør benders er det et mål som kan leses for å gjøre visse at du bøye røret til riktig vinkel. For andre rør benders, men må du bare bruke din beste gjetning for å bestemme riktig vinkel av svingen.

• Løsne hydraulisk jack's release ventil for å tillate den rør bender å løsne hodet røret. Vrikke hodet tuben tilbake ut av vuggen av den rør bender. Som røret er fjernet, vil det redusere dør før de vender tilbake til startposisjonen.