Nnywellness.com

Jeg har glemt påloggingsinformasjonen for Android Gmail


Jeg har glemt påloggingsinformasjonen for Android Gmail

Glemt ditt brukernavn eller passord for en Android Gmail logikk betyr ikke nødvendigvis at du har mistet alle kontakter og e-post for kontoen. Påloggingsinformasjonen er gjenfinnes i noen tilfeller. Enten online eller på telefonen, kan du tilbakestille påloggingsinformasjonen.

Online passord restarte

Når Android Gmail-kontoen er opprettet på telefonen, velger du et sikkerhetsspørsmål til bruk i tilfelle du glemmer passordet. Du kan få tilgang til kontoen på Gmail.com og tilbakestille passordet. Klikk "Kan ikke adgang din konto" på startsiden for Gmail-pålogging og angi brukernavnet ditt. Du vil bli bedt om å svare på sikkerhetsspørsmålet og velge et nytt passord. Du kan angi det nye passordet på telefonen etter mottar bekreftelse på endringen.

Tilbakestilling av telefonen

Hvis du husker brukernavnet for Gmail, kan du også nullstille passordet fra din Android mobiltelefon. Trykk "Glemt passord" når du blir bedt om å angi påloggingsinformasjonen. Skriv inn ditt brukernavn og trykk "Neste". Angi svaret for sikkerhetsspørsmålet innen angitte bruke telefonens skjermen tastaturet. Når svaret er godtatt, kan du velge et nytt passord for kontoen.

Glemt brukernavn

Hvis du ikke kan huske det, kan du hente brukernavnet for kontoen på en datamaskin. Tilgang til Gmail.com og velg "Ikke tilgang kontoen." Klikk "Glemte brukernavn" og angi gjenopprettingsadressen du angir når du oppretter din konto. Hvis du ikke lenger har tilgang til e-postkontoen eller du ikke klarer å huske adressen, kan du ikke hente brukernavn. Brukernavnet sendes i en e-postmelding til gjenopprettingsadressen.

Ny konto

Hvis du ikke klarer å hente brukernavn eller passord, må du opprette en ny konto. Du kan definere kontoen online eller på telefonen. Under installasjonen er det viktig å angi en alternativ e-postadresse for fremtidige utvinning av kontoinformasjonen. Hvis du husker påloggingsinformasjonen i fremtiden, kan du legge til kontoen til telefonen via enten Gmail programmet eller "Kontoer og Sync" i innstillingsmenyen.