Nnywellness.com

Hvordan installere en 1999 Chevy Cavalier Veivaksel Sensor


Cavalier traff Chevrolet utstillingslokaler i 1982 modellår. I 1996 utført Chevy første og bare ekte redesign av Cavalier, utrangering boxy design for en kile-aktig utseende og gi cavalier en sportsligere utseende å tiltrekke seg unge kjøpere. I 1999, Cavalier kom i fire trim nivåer: Base, RS, LS og Z24. Grunnleggende motoren på Cavalier var en 115-hestekrefter, 2.2-liters fire-sylinder; sin ytelse motor, en 150 hestekrefter, 2,4-liters fire-sylinder motor-valgfritt i LS og standard i Z24. Veivaksel stillingsføleren på både 1999 Cavaliers motoren leser plasseringen av veivakselen og videresender denne informasjonen til datamaskinen; datamaskinen vil justere tenningstiming å matche veivaksler rotasjon. Når sensoren mislykkes, kan du oppleve mange symptomer, mest vanlige som en dårlig-kjører eller en ingen-igangsetting motor.

Instruksjoner

Fjerning

• Heve foran Cavalier med et gulv jack og lysbildet jack står under bilens subframe. Lavere Chevy på jack står.

• Krype under Cavalier fram den bakerste delen av motorblokken-nærmeste brannmuren. Finne Veivaksel stillingsføleren boltet til bunnen av motorblokken, over oljefilteret på 2,4-liters motor og passasjerens siden av oljefilteret på en 2.2-liters motor.

• Løft opp kategorien beholde sensoren ledningsnett og trekke selen fra sensoren. Fjerne Veivaksel posisjon sensor-beholder bolten med ratchet og socket. Trekke veivakselen stillingsføleren fra motorblokken.

Installasjon

• Bruke et tynt lag med nye motorolje O-ring på stillingsføleren Veivaksel og sett den inn i motorblokken.

• Hånd-stram Veivaksel posisjon sensor-beholder bolt og stramme 6 fotpund på en 2.2-liters motor og 7-8 fotpund på en 2,4-liters motor med en momentnøkkel og socket. Koble ledningsnettet til receptacle på sensoren.

• Heve Cavalier utenfor jack står med et gulv jack og fjerne jack står. Senk bilen til bakken.