Nnywellness.com

Hvordan å laste FTA mottaker filer


Lasting firmware oppdateringsfiler til din FTA mottakeren holder det oppdatert med den nyeste programvaren, som omfatter ting som oppdateringer til grafisk grensesnitt og tilpasninger for å trene feil fra tidligere versjoner. Ved å lagre fastvareoppdateringer i form av. Bin filer på en USB JumpDrive, kan du laste firmware-oppdateringer direkte til din FTA satellitt-mottaker.

Instruksjoner

• Sett inn en USB JumpDrive i en USB-port på datamaskinen. Åpne datamaskinens nettleser, og naviger til kundestøttesiden FTA mottakerens produsent.

• Finn en kopi av din FTA mottakerens firmware oppdateringsfil og laste den ned til datamaskinen. Opprett en ny mappe på skrivebordet og kopiere filen til den. Bruk et zip-verktøy til å pakke ut filen (se ressurser).

• Kopier den nyopprettede mappen til din USB JumpDrive, og sett deretter stasjonen til USB-porten på baksiden av FTA mottakeren.

• Slå på TV og FTA mottaker. Trykk menu-knappen på mottakerens fjernkontroll. Bruk "Kanal" knappene på fjernkontrollen til å navigere til alternativet "System informasjon/innstillinger", og velg den.

• Naviger ned "Oppdatering USB" alternativet, og Merk den. Søke etter utpakkede firmware-filene på USB JumpDrive, merker du dem og klikker "Last" for å laste inn filen på mottakeren.