Nnywellness.com

Hvordan du justerer innstillingene på en bil-forsterker


Hvis du nettopp har installert en bil forsterker, er mobile lyd lyd systemet satt til å ta et stort hopp fremover. Men jobben er ikke ferdig ennå. Du må justere den amp's innstillingene for best mulig lyd fra forsterkeren. Det er tre innstillinger du må justere på forsterkeren. Med litt tålmodighet og et godt øre har du amp høres bra på kort tid.

Instruksjoner

• Sett en CD i bilstereoen, eller velg en annen lydkilde (MP3-spiller, for eksempel). Velg musikk som ligner det du vil vanligvis lytte til når du er i bilen.

• Sett volumkontrollen på bilstereoen til et moderat lytting nivå. Justere kontrollen "Gevinst" på slutten panel av forsterkeren til "0." De fleste forsterkere har en enkel roterende kontroll, men noen kan kreve et lite skrujern for å aktivere en innstilling justeringsskruen. Gradvis slå opp gevinsten mens du lytter til musikk. Når musikken forvrenges, senker gevinsten til forvrengningen forsvinner.

• Justere "High-pass" filterkontrollen den amp's Kontrollpanel til sitt høyeste innstilling. Høypass-kontrollen bestemmer hva musikkinformasjon går til høyttalerne mellomtone og diskant. Gradvis slå innstillingen før du høre mer bass enn du vil i disse høyttalerne, og deretter gradvis skifte innstillingen til blandingen høres bra for deg.

• Justere "Low pass" filterkontrollen den amp's Kontrollpanel til det laveste innstillingen. Low pass kontrollen bestemmer hva musikkinformasjon går til bass høyttalerne. Gradvis slå innstillingen inntil du høre mellomtone og diskant info bass høyttalerne, og deretter gradvis slå innstillingen ned til høyttalerne er bare spille bass du ønsker.

• Slå "Bass boost" kontroll "Av" posisjon. Aktivere kontrollen og gradvis øke innstillingen til bass utdataene er så sterk som du ønsker.