Nnywellness.com

Tilbakestille en HHR lyset


Tilbakestille en HHR lyset

Du bør tilbakestille denne lampen på en Chevy HHR bare etter grunnen hvorfor lyset kom i første omgang er diagnostisert og, om nødvendig reparert. Ellers kan skader oppstå til andre komponenter avhengig av hva koden fra problemer lyset indikerer. Hvis det HHR lyset er på grunn av utslipp, vil tilbakestille lyset å lure utslipp datamaskiner ikke fungere. I tillegg hvis reparasjoner var nødvendig og utført korrekt, vil datamaskinen oppdage dette etter skjermer har tilbakestilt til klar-modus og lyset vil gå ut på egen hånd.

Instruksjoner

• Åpne HHR førerens dør og se under dashbordet nær rattstammen, bruke en lommelykt til å synliggjøre data link-kontakten. HHR, det har avdekket og svart; du finner det like til venstre for rattstammen.

• Ta kvinnelige pluggen på lomme skanneren og plassere den på mannlige kontakten (du kan koble kontakten på bare én måte).

• Sitte i førersetet og plasser skanneren i en hånd eller i fanget ditt.

• Slå tenningsnøkkelen til stillingen "Acc" (to klikk fremover - også kjent som den tasten-/ motor på eller "II"). Den HHR batteri vil styrke lomme skanneren. Noen dyrere modeller kan har en på/av-knappen, så se i håndboken før du bruker søkeprogrammet.

• Trykk på Slett-knappen på skanneren lomme og vent for digital skjermvisning av skanneren for å indikere at kommandoen er sendt eller opprinnelige menyvisningen å gå tilbake til skjermen. Noen modeller kan ikke inneholde en Slett-knappen, men vil tilby veksling mellom alternativer med rulleknappene. Noen modeller kan be deg om å bekrefte at du vil slette kodene. Igjen, se brukerhåndboken for operasjonen instruksjoner bestemt skannerens.

• Start motoren i HHR å sikre lyset vises ikke lenger på instrumentpanelet.

• Slå av tenningen av HHR hvis lyset er ute, og koble fra skanneren. Hvis lyset ikke gå, kan du gjenta prosessen. Hvis lyset forblir på, er koden er en "hard" kode. Dette betyr at noe stort kunne være galt med HHR og skal vedlikeholdes så snart som mulig.

Tips og advarsler

  • Det var en tilbakekalling av 2006 HHRs om data link koblingene ikke gir data til lomme skannere og staten utslipp utstyr. GM tilbudt å omprogrammere HHR elektronisk kontroll moduler uten kostnader å rette opp situasjonen.