Nnywellness.com

Hva kan jeg gjøre hvis min iPhone Touch skjermen stopper arbeider?


IPhone kan være en fantastisk gadget, en fantastisk leketøy og et enestående sosiale verktøy, men hvis skjermen ikke fungerer riktig, kan det virkelig holde deg våken. Dårlig berøring skjermen funksjonen på iPhone kan komme fra en rekke årsaker, inkludert feil i programmer du installerer på din iPhone. De fleste berøring skjermen problemer kan løses med noen feilsøking trinnene.

Rengjøring

Først rense iPhone-skjermen. Olje eller rester fra hendene kan bygge opp på skjermen og forstyrrer berøring skjermen funksjonen. Dette slår iPhone og koble fra alle kabler. Legge en liten mengde vann på hjørnet en myk mikrofiberklut, som de som brukes til å polere musikkinstrumenter. Tørk forsiktig av iPhone med en fuktig klut før det er rent. Tørr og lett polsk skjermen med tørr slutten av kluten. Håndkle skal være fuktig, ikke våt. Når iPhone er helt tørt, sette den tilbake i etuiet, og slå den på. Legg ikke vann direkte på iPhone.

Krasj og tilbakestilling

Ifølge Apple kundestøtte, hvis du bruker et program når iPhone-skjermen sluttet å svare, kan programmet ha krasjet. Hvis du vil avslutte programmet, hold på "Home"-knappen under skjermen i minst 6 sekunder. Dette skal deg tilbake til hovedmenyen for iPhone. Hvis enheten fremdeles ikke reagerer, må du starte din iPhone.For å starte iPhone, trykk og hold knappen på iPhone som kontrollerer dvale og våkne funksjoner. En røde skyveknappen vises ber deg hvis du ønsker å slå av iPhone. Glidebryteren for å slå av iPhone.Deretter trykk og hold knappen samme Apple-logoen vises.Hvis du ikke starter iPhone bruker det sove/Våkn knappen, kan du prøve å tilbakestille iPhone. Nullstill iPhone ved hold på "Home"-knappen under streen og "Dvale/vekke"-knappen på iPhone på samme tid, en 6 andre periode. Dette bør tilbakestille iPhone.

Beskyttende deksel

Hvis iPhone touch-skjermen fortsatt ikke fungerer etter at du starter din iPhone, prøve fjerne eller erstatte den beskyttende tildekningen på iPhone-skjermen. Hvis du har et beskyttende deksel på iPhone-skjermen, kan det forårsake berøringsskjermen fungerer dårlig, spesielt hvis filmen er gamle eller misfargede.

Reparasjon

Hvis iPhone fortsatt har problemer med berøring skjermen funksjonen etter at du har tatt alle disse trinnene, planlegge en avtale har iPhone evaluert av associate i Apple-forhandler. Før deltar evaluering avtalen, skrive ned noen notater om bestemte områder av skjermen som har problemer. Det hjelper hvis du gi medarbeider så mye informasjon som mulig om problemet.