Nnywellness.com

Hvordan gjøre bilen høyttalere lyd bedre


Foruten stereo-mottaker er bilens høyttalere hva bestemmer kvaliteten på lyden som produseres. Selv om den beste måten å forbedre den generelle lyd på høyttalerne er å erstatte dem med ettermarkedet seg, er det mulig å forbedre lyden uten å gjøre dette. Ved å lære hvordan du endrer lyden som kommer av høyttalerne og reduserer forvrengning, vil du kunne gjøre bilhøyttalerne høres bedre.

Instruksjoner

• Erstatt bilradioen lager med en ettermarkedet bil stereoplaten. Dette vil ikke bare øke effekten produsert fra høyttalerne, men det vil gi deg en større equalizer utvalg og flere forhåndsinnstillinger. I tillegg til å erstatte høyttalerne, er dette en av de beste alternativene å forbedre generelle lyden av høyttalerne.

• Utjevnerinnstillinger. Avhengig av hva slags musikk du hører til, av diskant, må bass og mellomtone lyder justeres. Vanligvis kommer en stereo med forhåndsinnstilte equalizere for jazz, pop, rock, vokal og hip hop. Prøv å koordinere forhåndsinnstillingen med hva du lytter til.

• Justere visne og balanse på bilstereoen. Hvis du vil øke justere volumet og bass på bakre høyttalerne fade. Hvis du vil øke lyden kommer fra førerens sidepanelet deretter justere innstillingen venstre balanse.

• Installere Dynamat rundt kantene av høyttaleren. Dette vil hjelpe deaden forvrengt lydbølgene fra høyttaleren, noe som resulterer i en klarere lyd. Dynamat kommer i mange størrelser som spenner fra 12 x 12-tommers firkanter brukes for høyttalere og større størrelse ark brukes til hele stammen og dørpaneler. Du kan kjøpe det online eller på en bil audio butikken.

Tips og advarsler

  • Dynamat er veldig klissete, kontroller at du har plassert det i riktig området. Lytte til stereoanlegget ved lavt volum vil produsere mindre forvrengning.