Nnywellness.com

Hvordan endre oljen i en 2003 Yamaha R6


R6 er en 600 cc sport sykkel fra japanske motorsykkel produsent Yamaha. R6 er rask, lett og kvikk. Som med alle alle kjøretøyer, må oljen i den R6 motoren endres regelmessig for å sikre at motoren er riktig smøring med en ren tilbudet av olje. Forhandleren eller en motorsykkel butikk kan endre din R6 olje, er dette en jobb du kan også gjøre i mindre enn to timer.

Instruksjoner

• Parkere motorsykkel på en flat, jevn overflate. Skifte olje når motoren er varm, så enten kjøre sykkel før olje endre eller la motoren inaktiv å få det til driftstemperatur.

• Fjern de lavere fairings. De holdes på med to store skruer og tre små skruer på hver side. Plass fairings på et håndkle eller papp for å unngå riper.

• Skyve en olje fangsten beholderen under motoren. Fjerne 17 mm olje avløp bolten nederst på motoren til venstre for eksos med en kontakt og en skralle. La motoren renne inn i olje-beholderen. Tørk opp alle sølt olje.

• Installer og stram bunnpluggen olje når alle olje har drenert. Hvis det var en metall knuse skive mellom bolten og motor der bolten tråder i, kan du installere en ny knuse vaskemaskin. Må ikke strammes bolten.

• Fjerne oljefilteret med en olje filter fastnøkkel eller en gummi rem skiftenøkkel. Tørke litt frisk olje på O-ring av det nye filteret. Tråd filteret på hånd så tett som du kan få det. Det er ikke nødvendig å bruke skiftenøkkelen for å stramme oljefilteret.

• Fjerne motor olje fyll cap, ligger på høyre side av motorsykkelen. Hell i 2 qts. 15w50 olje. Start motoren og la den varmes opp. Slå av motoren og hell i den gjenværende oljen til måling viser olje like nedenfor "Max" linjen. R6 tar 2,85 qts. olje.

• Start motoren og sjekke olje. Installere de lavere fairings på hver side av sykkelen. Kast olje og filteret på en olje resirkulering stasjon. De fleste auto deler butikker vil også fjerne det for deg.