Nnywellness.com

Hvordan fjerne en seng fra en 2000 GMC Sierra


Sengen på en 2000 GMC Sierra kommer i både en fleetside versjon med jevn bedsides og en stepside versjon med fakles fendere og ulike kroppspleie. Rammen på 2000 GMC Sierra er den samme på både stepside og fleetside versjoner. Hvis sengen er skadet fra en ulykke, og du må ta den av for reparasjon, eller hvis du vil bytte sengen fra en fleetside til en stepside, krever begge at du først å fjerne opprinnelige sengen fra lastebilen, som kan gjøres i ca 30 minutter.

Instruksjoner

• Trekke åpne gass døren. Unbolt skruer inni gass døren med 3/8-tommers ratchet og Torx-head sockets. Skyv gass lokket på sengen.

• Gjennomgå under førersiden av bilen. Unbolt de fire skruene kjører ned lengden på rammen - en på baksiden av førerhuset, en frem av akselen og to bakre av akselen. Gjenta for passasjer-side av rammen.

• Gjennomgå under bakre støtfanger. Finn ledninger knutepunkt panelet ligger i sentrum av seng i nærheten av lisens plate. Koble ledningene i krysset-panelet med hendene.

• Plass assistenter på hjørnene av sengen. Løfte sengen rett opp ut av rammen, og deretter flytte det bakover, nøye slik at det ikke treffer bakre støtfanger eller dekk.