Nnywellness.com

Hvordan fjerne rattstammen fra en 1980 Ford F150


Som en bil blir eldre, begynner komponentene å slites ned, særlig de som brukes ofte. Rattstammen har mange interne komponenter som kan begynne å degradere; Videre kan tilt mekanismen og tilkoblingen til sammenhengen både bli løs. I en 1980 Ford F-150, er den beste måten å fikse en løs kolonnen problemet å erstatte it helt med en gjenoppbygd eller en ny kolonne. Det første trinnet i denne vedlikeholdsoppgaven er å fjerne gamle rattstammen fra kjøretøyet.

Instruksjoner

• Trykk ned parkering gasspedalen å sikre bilen. Pop panseret. Finn koblingen mellom rattstammen og styre koblingen, bruker en åpne slutten fastnøkkel. Trekk sammenhengen av kolonnen.

• Fjern skruene på bunnen av kolonnen på innsiden av bilen, bruke en Phillips-skrutrekker. Fjern styringen kolonnen dekselet, bruker Phillips-skrutrekker. Fjerne Skift indikator kabelen fra siden av kolonnen, bruker flat-skrutrekker, hvis du eier en automatgir kjøretøy.

• Fjerne surround for gauge cluster, bruker Phillips-skrutrekker. Unbolt kolonnen støttebraketten fra pedal støttebraketten, med 3/8-tommers ratchet, utvidelse og socket. Koble ledninger til kolonnen med hendene.

• Løft kolonnen opp og fra oversikten, så unbolt kolonnen støttebraketten.