Nnywellness.com

Hvordan å ha flere hestekrefter i en Lincoln Mark VIII


Hvordan å ha flere hestekrefter i en Lincoln Mark VIII

Lincoln Mark VIII er en to-dørs coupé som ble produsert fra 1993 til 1998. Det er en stor og komfortabel bil og motoren produserer om lag 290 hestekrefter. En rekke reservedeler er ikke tilgjengelig for bilen, kjøpes generiske deler for å produsere ekstra kraft.

Instruksjoner

• Legge til en høy flow luftfilter din Lincoln. Noen produsenter tilbyr vaskbare filtre som vil hjelpe motoren puster bedre og utvikle ekstra noen hestekrefter. En god luftfilter kan gi en ekstra 5 til 10 prosent i ekstra hestekrefter.

• Legge til en kald-luftinntak din Lincoln. Dette gir mer luft til motoren ved å ta i kjøligere, tettere luften, som tillater mer drivstoff skal injiseres i motoren. Kald-luftinntak oppnår dette ved reposisjonering inntak og skjerme det fra varmen av motoren. I motsetning til luftfilteret er de fleste av kald-luftinntak generiske, krever at du tilpasser inntak til dine behov. Hvis du ikke vet hvordan du gjør dette, kan du kontakte en mekaniker.

• Erstatte katalysator med en høy flow enhet. Dette gjør avgasser avslutte motoren lettere ved å redusere mottrykk i systemet. Gevinster i hestekrefter varierer avhengig katalysator du vil bruke.

• Erstatte tennpluggene med en ytelse. Bedre tennplugger vil forbedre tenningen av drivstoff i sylindere og få ekstra noen hestekrefter. Hvis du kjører en eldre Mark VIII, kan utskifting av av tennpluggene gi deg mer hestekrefter fordi de gamle pluggene kan være fouled med karbonavleiringer.

Tips og advarsler

  • Utskifting av luftfilteret og katalysator vil hjelpe alle endringer du gjør i motoren ved å hjelpe det puste lettere.