Nnywellness.com

Hvordan fjerne bil oksidert maling


Hvordan fjerne bil oksidert maling

Bil maling krever beskyttende klarlakk for å hindre generell slitasje. Det gir ikke bare en blank finish, men det hjelper også å bevare tilstand bilens farge eller base coat. Klarlakk tynner slutt overtid, spesielt etter konstant eksponering for sollys eller mangel på vedlikehold. Oksidasjon av maling oppstår ofte som et resultat, som er preget av et falmet, kuttet utseende. Fjerne maling og bruke en ny strøk er den beste måten å gjenopprette bilens tilstand.

Instruksjoner

• Dekk de upåvirket av bilen med maskering papir sikret med maler tape. For bedre dekning og bekvemmelighet, kan du også fjerne alle karosserideler som er flyttbare. Konsultere en profesjonell eller brukerhåndboken for den passende metoden om kjøretøyets merke og modell.

• Skrape så mye av oksidert maling bruker en plast skraper eller kitte kniven. Virkningene av oksidasjon la ofte malingen eksentrisk og tørr, gjør noe av det ganske enkelt å løfte.

• Bruk en respirator og væske-resistent hansker før sliping og arbeider med en maling stripper. Kjemikalier og maling støv er giftig ved innånding i overkant.

• Pensel en selv strøk maling stripper en håndterlig inndeling av oksidert maling. La den stå for angitt på etiketten. Fortsette å skrape maling med de samme verktøyene når den har myknet.

• Sand resten av oksidert maling fjerne gjenstridige spor. Våt målrettet overflaten og lett sand maling ned med en middels grus sliping svamp. Være forsiktig ikke for å søke overdreven trykk, eller du vil mar de underliggende metall.

• Støv det behandlede området for å fjerne løse maling rester og grus fra sliping. Skyll den helt å forberede et friskt, nytt lag.