Nnywellness.com

Motorsykkel Rust fjerning


En av de mest utfordrende trinnene i å gjenopprette en motorsykkel arbeider med rust. Oftest oppstår rust på metallramme der det kan være vanskelig å få tilgang. Fjerne motoren eller andre komponenter kan være den eneste måten å reparere rust, men med de riktige verktøyene selv mest weathered sykkelen kan gjøres til ser nye.

Komme til Rust

Den første utfordringen av rust fjerning er å få tilgang til rust selv. Ved en rustne gamle motorsykkel, kan dette bety demontere sykkelen til rammen. Holde oversikt over alle deler du fjerne ved å lage et diagram eller bagging og merking av deler. Også merke ordren som de kommer ut, så kan du reversere dette reassembly. Hvis din rust er liten og lokalisert, dis montering kanskje ikke nødvendig, men ellers prosessen med rust fjerning vil være mye det samme.

Første skritt

Det første trinnet i rust fjerning skal rydde berørt overflaten med en bil såpe og vann. Skyll delen av motorsykkelen nær rust og la dem tørke grundig. Deretter Bruk en grov verktøyet som en stålbørste eller en slipende pad å fjerne rust. Disse verktøyene kan brukes med vann, som vil hjelpe bryte ned andre skitt på rustne overflaten og holde støv fra stiger i luften mens du arbeider. Slipende pad vedlegg kan også brukes på en makt drill eller skrutrekker raskere fjerning av rust.

Avslutte

Når fleste av rust fjernes med bruk av en grov verktøyet, gå ned til en finere verktøyet som stålull eller bot-korns slipepapir. Dette fjerner rust i små områder som riper i metall selv og også fjerne riper laget av grov verktøyet. Det kan være nødvendig å arbeide i flere trinn, flytte til finere verktøy til motorsykkelen er rust og har en konsekvent, glatt overflate.

Andre alternativer

Motorsykkel rammer eller andre komponenter med blanke overflater, som polert rustfritt stål, hoppe mest slipende verktøyet og begynne med et mildt slipende pute av medium-korns slipepapir. Prosessen vil gå saktere, men du vil beholde mer av overflatens opprinnelige glans. Nå med verktøyet også i tilfeller der noen rust ikke kan fjernes som mellomrom du kan ikke eller hvor rust er dypt, bruke en oksid konvertering væske. Denne kjemisk behandling vil nøytralisere rust og utarbeide overflaten for å være primet og malt.

Maleri og polering

Når alle rust på motorsykkelen er fjernet eller behandlet med en oksid omformer, er overflater ferdig re ferdig. Dette kan være en perfekt tid å prøve ut en ny maling ordning eller bare for å prøve å gjengi det opprinnelige fabrikken utseendet. Prime alle komponenter før maling og arbeider i lag, slik at hver tørke helt før det neste laget. Blanke overflater som ikke krever maling, en rekke polering forbindelser og rengjøringsmidler er tilgjengelige.