Nnywellness.com

Slik endrer du et minnekort på en Motorola telefon Razr V3X


Slik endrer du et minnekort på en Motorola telefon Razr V3X

Motorola V3x, også kalt Razr V3x, er en slank, musling skall stil mobiltelefon. Den har en kompakt design, store interne fargeskjerm innebygd kamera. Det har også muligheten til å lagre musikk, bilder og videoer, noe som gjør det sant multimedieenheter. V3x har begrenset tilgjengelig intern lagringsplass, slik at brukere håper å laste ned bilder og spill vil sette pris på dens flyttbare minnet card evnen. V3x er kompatibel med et micro SD-kortet, som er plassert under batteridekslet.

Instruksjoner

• Slå telefonen av ved å trykke og holde "End"-tasten. Få tilgang til eksisterende minnekortet ved å fjerne telefonens batteridekslet. Det ligger i et lite metall spor. Minnekortet kan fjernes fra dette sporet ved å trykke på ytterkanten av kortet til det klikker. Dette får kortet til pop ut litt. Ta tak i kanten av kortet for å trekke det resten av veien ut av sporet.

• Sette inn nye minnekortet ved å skyve det i metall kortsporet. Det bør settes med metall kontaktene ned og fra deg. Når fullt satt, klikker nye minnekortet på plass.

• Erstatt telefonens batteridekslet og makt enheten igjen ved å trykke og holde "End"-tasten.