Nnywellness.com

Hvordan installere brems støv dekker


Hvordan installere brems støv dekker

Lettmetallfelger ut når de er rent og skinnende, og de kan legge en ny dimensjon av estetisk appell til kjøretøyet. Du bør rengjøre og polere legeringer regelmessig for å opprettholde deres utseende og tilstand. Et problem som mange eiere sliter med er støv som opprettes av bilens bremseklosser. Installere et sett med brems støv skjold er en smart måte å kutte ned på dette problemet.

Instruksjoner

• Løsne lug boltene som holder hjulene på, bruke en lug skiftenøkkel. Heve bilen med et gulv jack og hvile bilen på jack står. Avslutte hjulet hjørne var bilen ble reist.

• Legge hjulet skriften ned slik at du får tilgang til baksiden av det. Plass hjulet på et håndkle eller en myk overflate for å unngå riper i slutten på rattet.

• Finn den røde pilen på støv skjold, som angir riktig skjoldet. Plasser skjoldet slik at pilen peker i samme retning at hjulet ruller når du kjører bilen frem.

• Skyv støv skjoldet på innsiden av hjulet, holder retningspil synlig. Linje hullene i støv skjold med lug hullene i hjulet. Bruk fast Trykk på ytterkanten av støv skjoldet. Den flate overflaten på skjoldet skal ligge flatt mot hub overflaten av hjulet. Du må kanskje trykke ned vanskelig å få skjold til setet riktig.

• Sikre at det er ingen mellomrom mellom kanten av skjoldet og overflaten av hjulet, og deretter installere rattet på bilen.

• Installer og hånd-stram det lug vanskelige problemer. Snurre hjulet for hånd for å sikre at det er ingen skrape eller gni lyder. Senk bilen til bakken og stram det lug vanskelige problemer med en lug skiftenøkkel riktig spesifikasjonen som beskrevet i håndboken for din bil. Gjenta disse trinnene for alle gjenværende hjul av kjøretøyet, en om gangen.