Nnywellness.com

Hvordan bygge en innendørs UHF-antenne


Hvordan bygge en innendørs UHF-antenne

Bygge en innendørs antenne vil tillate deg til å koble antennen til TV uten behov for å installere eller kjøre kabler utenfor eller måtte installere en TV-mast. Installerer din antenne innendørs også bidrar til å forbedre utenfor skjønnheten av ditt hjem eller leilighet. Plasser antennen nær et vindu vil forbedre mottak, dermed forbedre bildekvaliteten.

Instruksjoner

• Lå papp flat på bordet. Rulle ut aluminiumsfolie, lå det over papp, og skjære den passer. Tapen folien til papplaten med duct tape. Bruk så mye folie for å helt dekket ettall side av papp.

• Lå papp på 1-ganger-4 bord med folie mot tre. Midtstiller papp på veden styret og skyv det så en kant av papp er flush med en ende av veden styret. Fest papp til tre styret, sikre det på plass med et tre skrue og skive øverst, midten og bunnen av papp.

• Kuttet kroker på hver av kleshengere med wire cutters. Rett ut hver wire kleshenger. Sand alle maling av hver wire kleshenger til du ser skinnende metall under.

• Mål og kutt hver wire kleshenger til du har åtte stykker av wire, 14 inches lang hver. Bøy hver ledning i center bruker caliper, i en "V", så hver side av "V" er 7 inches lang. Fortsette bøying hver ledning inntil det er en 4-tommers spredt mellom de to endene av hver V-formet ledning.

• Bruker din måler tape, måle ned fra toppen av 1-ganger-4 (hvor papp og tre kantene er er flush) og foreta en blyant merke på 5 tommer, 10-tommers, 15-tommers og 20-tommers målingene. Merk målingene 1 tomme fra venstre kant av styret. Gjenta dette trinnet for å gjøre fire lignende merker på høyre siden av 1-ganger-4.

• Lå en V-formet wire på hver av blyant merker, med buet slutten av "V" på mark og avsluttes pekte fra styret. Begynner festing en skrue og vaskemaskin i hvert merke å klemme V-formet ledningene til styret, men ikke helt trekk til skruene.

• Skjær en 4-fots stykke isolerte kobbertråd og fjerne 2 inches av isolasjon av den ene enden. Pakk denne slutten rundt skruen i øvre høyre hjørne av styret. Trekk kabelen over vikle den rundt de to midterste skruene på venstre side, og tilbake over til skruen på nederst til høyre. Klippe bort noen ekstra kabel. Bruke kniven klippe bort isolasjon der ledningen er pakket rundt hver skrue. Gjenta dette trinnet for å feste en andre wire som starter med skruen i øvre venstre hjørne, brytes rundt de to skruene i høyre side av brettet og avsluttes med skruen i nedre venstre hjørne.

• Invertere 1-ganger-4 styret slik at det står opp vertikalt, med bare slutten av treet på toppen. Midtstiller 1-fot-for-1-foot stykke kryssfiner over styret og knytte det til styret ved skru to skruene gjennom kryssfiner i slutten av brettet. Dette skaper en stand til å støtte antennen.

• Fest to ledningene fra balanseringsledd til den tredje par skruer, 15 inches fra toppen av antennen. (En balanseringsledd er en enkel enhet, tilgjengelig i elektronikkbutikker, som konverterer balansert impedans til ubalansert og gir impedans transformasjon.) Koble en ledning til hver skrue og skru dem ned. Skru ned alle skruer på antennen.

• Finne mannlig mannlige kontakten på TV-en kabel og skru den i kvinnelige kontakten på balanseringsledd. Plasser antennen i nærheten av et vindu, og slå på TV for å teste for mottak.

Tips og advarsler

  • Unngå å plassere antennen nær noen metallgjenstander som en window klimaanlegg, da dette vil hindre mottak av antennen.