Nnywellness.com

Hvordan å gjenoppbygge et bilbatteri


Hvordan å gjenoppbygge et bilbatteri

Bilbatterier produseres på samme måte de var 50 år siden. De inneholder metallplater med papir eller syntetiske setter mellom dem, mettet i et bad av svovelsyre. Som batteriet fungerer, fungerer som en elektrolytt "pool", der en kan bygge opp og lagres for fremtidig bruk. Platene bli korrodert eller syre stiger i pH-verdier, batteriet vil ikke opprettholde en kostnad og må være overhalt.

Instruksjoner

Reparasjon et bilbatteri

• Teste batteriet for kapasitet og syre forholdet. De fleste auto deler butikker vil teste ladekapasiteten noen batteri gratis, som de kan selge deg en ny hvis det tester dårlig. De plasserer batteriet på en test apparat for noen minutter (som om bilen starteren var aktivering) og måle resultatene. Acid forholdet testeren er en lite dropper fylt med fargede baller. Fjerne en cap fra toppen av batteriet gir tilgang til plater og syre, der en liten mengde trekkes inn i dropper. Float nivået av ulike baller angir hvilket syre, som i de fleste batterier er om lag en tredel av den totale væsken.

• Drain syre fra batterirommet. Forsvarlig håndteringsutstyr må brukes som svovelsyre er svært etsende. Toppen av de fleste bly-syre bilbatterier vil komme med to plast-plater, som dekker seks hull. Noen mindre enheter har seks individuelle hull plugger. Hver plugg hullet er en åpning i én celle batteriet, og det er tre celler i to cellen banker i hver 12-volts bilbatteriet. Trekke denne syren ut helt, og bruke en lys undersøke nivået fra siden av batterirommet, hvis den er gjennomsiktig.

• Oppdater syre i batteriet. Legg en blanding av en tredjedel svovelsyre til to tredjedeler destillert vann til batteri gjennom seks åpningene før det er 90 prosent full. La en liten mengde luft i hver celle som hydrogen fra lading kan føre til en opphoping av press. Erstatte caps eller cap plater, så la batteriet sitte uten ekstra kostnader i ca 30 minutter.

• Lad batteriet i 24 timer på en 1 - 5 ampere trickle lader. Ikke sette en belastning (lys, tilbehør, kjører biler) på batteriet til det er fulladet.

Tips og advarsler

  • Gel-batterier er forseglet og ikke gjenbrukes.
  • Legge vann forbedrer ikke batteriets ladenivå; Snarere, det skader det.