Nnywellness.com

Slik Sync en MacBook Entourage MobileMe med en BlackBerry


BlackBerry er top-of-the-line smartphone produsert av RIM som tilbyr opptil 10 mobil e-postkontoer, Wi-Fi, Bluetooth, en megapixel kamera, mobilprogrammer og en videoopptaker. Hvis du bruker Entourage, en Microsoft email klienten bebygget for Apple-datamaskiner, på MacBook, kan du synkronisere den med din BlackBerry gjennom programmet MobileMe. Denne måten du kan synkronisere Entourage dataene som adresseboken og kontaktlisten til din BlackBerry-telefonen uten å måtte manuelt input hver kontakt.

Instruksjoner

• Starte Entourage på MacBook. Klikk "Entourage" så "Valg" og "Synkroniser tjenester."

• Merk av i boksen ved siden av "Synkroniser kontakter med adresseboken og MobileMe." Klikk "OK" og klikk "Flett Entourage elementer med Synkroniseringstjenester elementer." Dette vil tillate deg å synkronisere med din BlackBerry uten å miste data.

• Dobbeltklikk på BlackBerry Desktop Manager-ikonet for å starte programmet. Klikk "generelle innstillinger" og deretter "Sync Services." Sett en hake ved siden av "Synkroniser kontakter med adresseboken og MobileMe" "Synkroniser arrangementer og aktiviteter med iCal og MobileMe" og "Synkroniser Entourage notater med MobileMe." Klikk "OK" for å bruke innstillingene.

• Klikk MacBook "Programmer"-mappen. Dobbeltklikk "iSync." Klikk "Innstillinger" og deretter "Aktiver Syncing på denne datamaskinen."

• Koble din BlackBerry til MacBook ved å sette inn én ende av USB-kabelen til Macbook's USB-port og den andre enden til BlackBerry dataport. Entourage MobileMe programmet begynner automatisk synkronisering med din BlackBerry. Vent til du får melding om ferdigstillelse sync før du kobler BlackBerry fra MacBook.