Nnywellness.com

Hvordan å kjøre manuell bil med Standard overføring


Hvordan å kjøre manuell bil med Standard overføring

En manuell girkasse er utstyrt på de fleste grunnmodeller til moderne biler. De som har eid biler med en manuell girkasse vil fortelle deg at de lærte å kjøre en bil med en standard girkasse fordi de måtte. Hvis du ikke vet hvordan å kjøre bil med en kjepp Skift bør du lære hvordan i tilfelle du trenger å kjøre en bil som har en manuell girkasse i stedet for automatisk.

Instruksjoner

• Ta manuell girkasse bilen til en tom, flat parkeringsplassen. Har noen kjøre deg der. Det er best at du lære å kjøre en kjepp Skift fra trafikk. Ta note av lys staver og andre objekter på parkeringsplassen å unngå mens du kjører.

• Slukke bilen og delta på parkeringsbremsen. Sitte i førersetet. Trykke ned clutchpedalen med venstre fot. Clutchpedalen er pedalen lengst til venstre. Plasser høyre hånd på shifter og flytte håndtaket gjennom girene, starter i første gear og beveger seg gjennom den siste utstyr og deretter tilbake fra den siste utstyret til første. Vær oppmerksom på alle girene og hvordan shifter flytter inn i dem. Sett bilen i nøytral og tar foten av clutchpedalen.

• Trykk ned på clutch med venstre fot igjen. La din høyre fot hvile på gulvet mens du flytter clutchpedalen ut. Prøver å være så glatt som mulig som du trykker og slipper clutchpedalen. Nå plasserer høyre fot på gasspedalen og trykke ned den mens du flytter clutchpedalen ut. Disse bevegelser er viktig i å manipulere girene av overføringen riktig når du kjører.

• Trykker clutchpedalen og brems med shifter i nøytral og starte bilen. Tar foten av gasspedalen, men fortsette å holde clutchpedalen deprimert. Nå frigjøre nødbremsen hvis du er på en flat overflate.

• Hold høyre fot over gasspedalen, men ikke trykke ned den. Sakte Begynn å løslate clutchpedalen. Hvis bilen er i første gir det bør begynne å flytte som clutch engasjerer pedalen er løslatt. Trykke ned clutch så snart bilen begynner å bevege seg fremover. Dette er vil fortelle deg hvor langt clutch frigis før clutch engasjerer. Gjenta prosessen tre ganger å venne seg til motoren og clutchen arbeider sammen.

• Plass høyre fot over gasspedalen uten deprimerende det. Slipp clutch til bilen begynner å bevege seg fremover og når den trykker gasspedal sakte å gi bilen nok gass til å fortsette å gå videre. Trykk clutchpedalen ned, la opp på gassen og Skift Skift håndtaket til andre gear. Slipper clutch og fortsette å legge press på gasspedalen. Bilen vil nå være i andre gear. Gjenta prosessen du skifte opp gjennom girene.

• Trykk på clutchpedalen og bremsen tregere bilen til downshift til et lavere gear. Flytte gjennom girene behøver du å gå fortere og fortere på vei opp. Downshifting krever at du går tregere og tregere som du SKIFT ned.

• Når du har mestret flate, ta bilen til en vei med en ås, fortrinnsvis med liten eller ingen trafikk. Stoppe partway opp bakken og delta på parkeringsbremsen. Sett foten på brems og trykk i clutch og slipp nødbremsen. Enkelt av clutch og trykke ned gasspedalen samtidig. Starter på en høyde er uten tvil det vanskeligste aspektet av en pinne, så pass på å få masse praksis.