Nnywellness.com

Hvordan koble Hella 500 lys


Hella 500 serien lyser tilbys konfigurert som enten en tåke eller en kjøring lys. Tåkelys avgir en veldig lys strålen som er rettet lav og diffused så den ikke reflekterer tilbake til øynene i tunge tåke. De er best montert under støtfangeren. Kjøring lysene er designet for å produsere en sterk smal stråle som supplerer fjernlys lysene på kjøretøyet. De fleste statene krever at disse ekstra lys være kablet til kretsen av frontlyktene slik at de ikke kan brukes uavhengig.

Instruksjoner

• Velg en montering plassering på forsiden av kjøretøyet. Det må tillate deg å montere begge lysene på nøyaktig samme høyde og gir et solid forankringspunkt for å eliminere potensielle vibrasjon. Kjøring lys kan monteres over støtfangeren eller høyere og sitter tettere sammen fordi strålen smalere. Tåkelys skal monteres lavt og så langt fra hverandre som praktisk.

• Bore hull som nødvendig. Feste sokkelen til lys enhet med Phillips-skrutrekker og festes samlingen lampe på bilen med en av dine skiftenøkler. Ikke stram helt som du trenger å justere sin posisjon etter ledningene er fullført.

• Koble ledninger ifølge diagram med lysene. Hvis din tillater det, kan du wire lysene uten en separat bryter da de vil alltid være på med frontlyktene. Bruk verktøyet krymping for å sikre alle tilkoblinger.

• Finne et sted hvor du kan parkere bilen på en plan overflate 25 fot fra en vegg eller garasje døren. Bruk medfølgende diagrammet for å justere lys for maksimal effektivitet. Dette er vanligvis nivå eller bare under nivået til midtlinjen av lyset på den avstanden.