Nnywellness.com

Hvordan installere en Honda Trailer knirkefritt


Hvordan installere en Honda Trailer knirkefritt

Installere en tow problemer på kjøretøyet bidrar til å legge til funksjonalitet og allsidighet i turen. Med problemer kan du trekke en liten trailer, en bil, eller aften bruk den for å holde sykler eller scootere. På de fleste blir er installere problemer en enkel prosess som kommer med pre-tappet skruehull i rammen skinnene som er prepped for en hitch mount. I dette tilfellet prosjektet bilen er en 2007 Honda Odyssey, men prosessen er lik for andre kjøretøy.

Instruksjoner

• Spray gjennomtrengende smøremiddel på bakre eksos hengeren deretter bruke 24-tommers snuse for å fjerne eksos fra eksos hengeren. Dette skal kan du dra eksos ut av veien.

• Spray skruehull på rammen skinner med gjennomtrengende smøremiddel og deretter bruke en stålbørste for å rense ut skruehull. Manuelt tun bolter utstyrt med Hengerfeste gjennom skruehull.

• Skyv opphenget under bilen slik at en side av opphenget sitter på toppen av eksos for støtte, som lar deg holde motparten opp under ramme jernbane. Løst bolt den ene siden av opphenget til rammen med hendene, og plukke opp den andre siden og løst bolten det på plass også.

• Skru ned alle maskinvare som bruker 3/8-tommers ratchet, filtypen og kontakter. Deretter Skyv eksos holder tilbake på plass og skyv den til eksos.