Nnywellness.com

Hvordan oppdatere flere LCD-skjermer Via Ethernet fra én PC


Hvordan oppdatere flere LCD-skjermer Via Ethernet fra én PC

Mest moderne LCD-skjermen viser må sporadisk firmware-oppdateringen. Denne oppdateringen informerer datamaskinen på hvordan du bruker den nyeste maskinvaren og informasjon om programmering. For å installere fastvaren, må du laste ned innholdet på det tilkoblede datasystemet. Fordi innholdet er lastet ned, kan du bruke en kabel, Ethernet, Internett og kan laste ned oppdateringen for flere Philips-skjermen på samme PC, som noen datamaskiner bruker flere skjermer for å vise video informasjonen.

Instruksjoner

• Åpne Internett-tilkoblingen på PCen, og gå til produsentens webområde på første LCD skjermen du vil oppdatere.

• Velg funksjonen "Støtte" og deretter velge merket og modellen av skjermen. Den eksakte frasering valgene kan variere litt, avhengig av hva tjenesten nettsted du bruker.

• Klikk Last ned tilgjengelige firmware (den Utgivelsesdato er oppført, så klikk på siste nedlasting) og venter på oppdatering å laste ned til datamaskinen. Noen produksjon nettsteder kaller oppdateringen en "sjåfør Dataoverføre" i stedet for "Firmware download", men begge fungerer på samme måte som LCD-skjermen og hvordan det fungerer med datamaskinen.

• Høyreklikk den nedlastede filen og velg "Extract" i rullegardinmenyen. Informasjonen lastes i en zippet format, så du må først pakke data. Når utvinning programmet laster, klikk "Neste," Velg et sted å lagre filen, og klikk deretter "OK" for å pakke ut oppdateringen av fastvaren.

• Dobbeltklikk den utpakkede firmwaren å laste installasjonsveiviseren. Godta sluttbrukeravtalen, og følg deretter instruksjonene for å fullstendig installere firmware for LCD-skjermen.

• Gjenta prosessen med alle firmware-oppdatering for ulike LCD skjerm skjermer du trenger.