Nnywellness.com

Hvordan endre motorolje på en Honda Rubicon


Honda Rubicon er en robust ATV ridning overalt og hvor som helst. Imidlertid kjører i ugunstige forhold, slik som regn eller ujevne overflater, som gjørme og grus, vil kreve mer hyppige oljeskift. Olje endre prosedyren for en Honda Rubicon er litt mer komplisert enn bilen, men kan gjøres med litt tålmodighet og innsats.

Instruksjoner

• Under ATV, finne de fire skruene som holder beskyttelse friksjonsplaten rammen. Det bør være en i hvert hjørne. Bruk en åpen fastnøkkel vises løsne disse boltene og fjerne friksjonsplaten.

• Plasser en drenering bøtte under ATV og finne første bunnpluggen på høyre side av denne saken. Fjern bunnpluggen og at gamle oljen til renne til drenering bøtte. Erstatt bunnpluggen med en ny pakning når drenert.

• Flytt drenering bøtte til den andre siden av ATV, og fjern andre bunnpluggen på venstre side av denne saken. Tillate den gjenværende oljen renne inn i drenering bøtte. Erstatt bunnpluggen med en ny pakning når drenert.

• Ovenfra ATV, åpne lokket olje og Legg 3 quarts motorolje. Lukk lokket, tillate Rubicon til inaktiv i fem minutter, slå den av, og deretter legge de gjenværende 1 1/2 quarts.

• Erstatt beskyttelse friksjonsplaten under Rubicon med fire bolter fjernet tidligere. Sørg for at disse boltene er stramt, som skid beskyttelse plate tar en juling under ridning forhold.