Nnywellness.com

En Canon Optura 20 Tutorial


Canon Optura 20 er en miniatyr videokamera dugelig av innspillingen timene av video på en kassett. Optura 20 inkluderer en 1/4-tommers megapixel CCD, 16 x optisk bratt stigning linsen og en bildestabilisator. Optura er likeledes dugelig av stillbilder 1,33 megapiksler oppløsning. Før de Optura 20 for første gang, må videokameraet defineres.

Instruksjoner

• Slå på nettbryteren (finnes på baksiden av videokameraet på høyre side.) i "OFF" posisjon. Flytte videokameraets søkeren oppover for å avdekke batterirommet. Finn den medfølgende batteripakken og ta av dekselet som beskytter terminalene. Juster slutten av batteripakken med linjen på videokameraet. Trykk lett og skyv det i pilens retning til det lysbilder på plass.

• Koble den medfølgende strømkabelen til AC-adapteren. Plugg den kanter enden av strømkabelen til en tilgjengelig stikkontakt. Liten sirkulær slutten av strømadapteren inn videokameraets DC i terminal (på venstre side av søkeren). Videokameraet vil begynne å lade batteriet. Slå på nettbryteren til på "on".

• Finn kassett skuffen på bunnen av videokameraet. Skyv og hold bryteren "Åpne/løs ut" åpne dekselet kassett automatisk. Sett kassetten med vindu vendt grep beltet og kategorien "Rec/lagre" vendt oppover. Trykk "Push" merket ligger på kassett batterirommet til det klikker. Rommet vil trekke automatisk. Lukk kassett dekselet.

• Fjern lokket som dekker objektivet. Finn bryteren "Modus" øverst på videokameraet (foran søkeren). Skifte fra minne-ikonet til ikonet kassett til sett det «kameramodus». "Angi tidssone, dato og klokkeslett" skjermen vises.

• Slå av velgeren dial (på venstre side av videokameraet under linsen) for å velge tidssonen du befinner deg i. Trykk på "Meny"-knappen (over velgeren skiven) lagre tidssonen. Vri velgeren bryteren for å velge ønsket år. Trykk ned på urskiven lagre innstillingen og forhånd med alternativet for neste gang. Angi måned, dag, timer og minutter på samme måte. Trykk på "Meny" for å spare tid og starte videokameraet.

• Åpne LCD-panelet på venstre side av videokameraet. Trykk på "Start/stopp" knappen (finnes på strømbryteren) begynne innspillingen video kassetten. Trykk igjen for å stoppe opptaket. Trykk på knappen igjen, gjenopptas spille inn video.