Nnywellness.com

Hvordan få mer Bass uten subwoofere


Hvordan få mer Bass uten subwoofere

Ikke alle rommene og installasjoner er bidrar til å utnytte en subwoofer for å oppnå sterk bass, men installasjonen triks ved hjelp av eksisterende høyttalere kan produsere overraskende resultater. I tillegg lar mottakeren teknologi bass omadresseres til mindre høyttalerne i installasjonen, uten de skadelige virkningene som økt bass på en tone kontroll eller equalizer kan produsere.

Instruksjoner

Triks og Tips

• Flytte alle høyttalerne i en installasjon (enten to eller fem) som nær deres respektive hjørner som mulig, mens ikke endre kjernen plasseringen. Foran, center og omgir (hvis aktuelt) nytte alle av det som kalles "hjørnet av mapper. Dette trikset effektivt bruker rommet er grensene som en "bass megafon" øke relative volumet av lavere frekvenser. Denne økningen i bass kan komme på bekostning av redusert dialog og lyriske taleforståelse.

• Justere hjemmekino mottakeren på alle høyttalerne "store" i interne oppsettsmenyen. Denne viderekoblinger og lavfrekvente effekter vanligvis tilordnet en subwoofer to fronthøyttalerne. Husk imidlertid at disse høyttalerne tåler rimelig slikt innhold. For stereo oppsett er klok økende av bass tone kontroll et alternativ, igjen holde klar av økt forvrengning.

• Flytte nærmere høyttalerne hvis mulig, eller flytte dem nærmere lytting området. Nærhet til lave frekvenser øker og reduserer relative tactile inntrykk de frekvensene gjøre. Som en lytter beveger seg nærmere en høyttaler, er vibrasjonene fra høyttaleren mer merkbar, øke oppfatningen av lavfrekvente innhold. Husk imidlertid at inverse er også sant.

• Øke forsterker kraften til høyttalerne i installasjonen. Høyere (ren) makt har mer kontroll over individuelle høyttalerdriverne, noe som resulterer i potensielt mer bass mens samtidig redusere totale forvrengning. Se etter forsterkere med høy demping faktorer. Dette er vurdering som lar forbrukerne vet med ett se graden av kontroll forsterkeren har start og stopp i og ut bevegelse høyttalerdrivere (bass, diskant, etc).