Nnywellness.com

Feilsøke en Mikuni


Feilsøke en Mikuni

Når en Mikuni forgasser svikter, kan mengden av luft som strømmer inn i motoren avbrytes, forårsaker skade på både motoren og forgasseren. Vibrasjoner oppstår ved normal bruk kan løsne plater og kabler, mens lengre ikke kan forårsake tett jets. Feilsøke en Mikuni forgasser kan gjøres med noen verktøy og kan kreve et ekstra par hender.

Instruksjoner

Allen wrenches kommer i flere størrelser.
Fjern luften renere dekselet med en Allen fastnøkkel. Løsne luften renere med en Torx skiftenøkkel. Koble pust rør og fjerne luften renere. Fjerne backing plate med en socket skiftenøkkel.

• Sette motoren i nøytrale, og deretter starte den. Vent til motoren er varm til å fortsette, men ikke slå den av.

• Spray jet med forgasser renere. Motoren vil snuble, og deretter gjenopprette. Gjenta denne prosessen en gang.

A flathead skrutrekker kalles også en slotted skrutrekker.
Justere tomgangen skruen med et flathead skrutrekker til motoren angitt jevnt.

• Rotere lav hastighet drivstoff-luft blanding skruen 1/8 klokken. Vent til inaktiv å stabilisere, og gjenta prosessen til motoren snubler. Når motoren snubler, rotere skruen 1/8 mot klokken.

• Slå av motoren og reinstallere backing plate, luften renere, pust rør og dekk.

Spisse kanal låse tang fungerer bedre nå skruer.
Bruk din finger eller tang for å justere throttle kabler. Når motoren er kald og vanskelig å starte, gass plate kan ikke være å lukke riktig. Trekk kablene til gass platen forblir lukket når tomgang.

• Bruk en flathead skrutrekker for å skru inaktiv blanding på siden av forgasser blokken hvis motoren har kjørt en stund og er vanskelig å starte.

• Undersøk luft inntak slangen for noen skade eller sprekker. Hvis erstatte slangen. Hvis ikke, må du fjerne alle synlige blokkeringer i slangen.

• Inspiser enricher ventilen. Slå på motoren. Hvis det synlig rangler, er det ikke satt riktig. Slå av motoren og justere ventilen med en socket skiftenøkkel. Hvis enricher ventilen er våt å ta, det er en lekkasje og ventilen må byttes.