Nnywellness.com

Hvordan endre en Ford Focus PCV slange


Hvordan endre en Ford Focus PCV slange

The Ford Focus har vært tilgjengelig i USA siden 2000. Fokus er produsert med 1,8-liters, 2,0 liter og 2.3-liters motorer i den amerikanske versjonen. PCV slangen kopler PCV ventilen til crankcase. PCV står for Positive Crankcase ventilasjon, som PCV ventilen åpner og stenger for å lette trykket av crankcase. Feil PCV slange i en søkemotor må erstattes for å holde motoren kjører mer effektivt.

Instruksjoner

• Løft foran fokus og stedet jack står under enten nedre kontroll arm. Du kan bruke kjøretøy ramper for å heve foran fokus, som vil eliminere behovet for en knekt eller står.

• Ligger under foran fokus og skyv kroppen på posisjon, der du kan se i olje pan.

• Synlig finne utgangsrør for PVC på siden av olje pan. Utgangsrør PCV er en brystvorte som stikker fra pannen om 3/4-tommers.

• Skyv en slange klemme over en ende av en 3/8-tommers slangen, og skyv den opp slangen slik at det ikke faller installeringen slangen. Skyv en ende av lang slangen over utgangsrør PCV til det butts opp mot siden av olje pan.

• Skyv slangen klemme over enden av slangen nær bunnen av i olje pan. Stramme klemmen mellom 15 til 20 fotpund av dreiemoment, bruker en 3/8-tommers stasjon ratchet og socket. Mate hele røret gjennom baksiden av førersiden av motoren.

• Nedre fronten av bilen og heve panseret. Fysisk Finn PCV ventilen på baksiden av ventilen dekselet. Ventilen dekselet er den øverste delen av motoren, direkte på blokken.

• Koble PCV slange til lang PCV ventilen for hånd. PCV ventilen er barbed på slangen slutten, så ingen slangen klemme er nødvendig for å holde slangen til PCV ventilen.

• Fest PCV slangen plast klemmer eller parentes som er utformet for å holde PCV slangen trygt fra ekstremt varme deler av motoren.

Tips og advarsler

  • Erstatte en PCV slangen når du erstatter din luftfilteret er en god måte å sikre at du alltid får positiv ventilasjon til motoren din. Når en motor eller crankcase ikke har tilstrekkelig ventilasjon, begynner presset til å trenge gjennom olje pan pakninger og andre pakninger av motoren. Dette kan føre til olje lekkasjer som er dyrere å erstatte enn en PCV ventil.
  • Hele prosjektet innebærer håndtere i olje-systemet i bilen. Motorolje er en ekstremt brannfarlig, petroleum-basert stoff. Holde dette prosjektet fra åpen flamme, statisk elektrisk utladning, gnist og røyking. Unnlatelse av å overholde denne advarselen kan føre til skade på eiendom, personskade eller kjøretøy brann.