Nnywellness.com

Slik feilsøker du teksting på min Sony


Slik feilsøker du teksting på min Sony

Teksting er tilgjengelig på de fleste TV-apparater, inkludert Sony sett. Du kan lese teksten i alt blir sagt under et TV-show med teksting aktivert. Men hvis den teksting ikke er fungerer kan du feilsøke situasjonen. Det er ikke alltid mulig fordi noen ganger det er feil på den TV-stasjonen, ikke Sony TV, da du ikke kan løse problemet selv.

Instruksjoner

• Trykk på "Teksting"-knappen på fjernkontrollen for å aktivere kontrollene. Slå den til "On" til å bruke funksjonen. Det er vanligvis flere ulike alternativer, fra bare teksting for bestemte programmer bare stemmen aktører. La det alternativet "På" sikrer alle dialogen vises på skjermen.

• Godta forsinkelsen i den teksting. Under live TV-sendinger er det en forsinkelse i bildetekster som det tar tekst oversetterne på stasjonen litt å skrive informasjon og få den plassert på skjermen.

• Trykk på "TV"-knappen på fjernkontrollen Sony før du velger "Lukket hørselshemmede." Dette gjør at den slår seg på TV teksting alternativet. Hvis fjernkontrollen er i "Video" eller "DVD" alternativet er ikke til å fungere.

• Leste over teksten på teksting. Noen ganger skal du motta merkelige symboler og selv ord som bare ikke gir noen mening. Dette er vanlig som konserter går så fort personer skriver ikke foreta noen endringer skal oppstå feil.

• Aktivere DVD-spillerens teksting når du ser en film. Dette gir nøyaktig captioning på sanntid speed, som TV ikke kan produsere.