Nnywellness.com

Hvordan erstatte rotorer på en 1999 Ford Windstar


Hvordan erstatte rotorer på en 1999 Ford Windstar

Rotorer, eller disker er sylindrisk stålplater som brukes av oppbremsing systemet for å bremse rotasjonen av hjulene. Som Ford Windstar rotorene bli båret av bremseklossene, kan fordreining føre uberegnelig eller bankende bremsing. Rotoren slitasje også oppstår under bremsesystemet, noe som resulterer i fortynning av metall normal livssyklus. Hvis rotoren er svært skjev, eller metall for tynn å tillate tilstrekkelig styrke etter å slå rotorene på en metall dreiebenk, bør den Windstar rotorer erstattes.

Instruksjoner

• Løsne lug hjulmuttere. Angi nødbremsen. Jack bilen. Fjerne hjulet. Fjerne caliper bremsesystem. Enten sette caliper systemet eller sikre med en wire kleshenger i et sted som ikke vil hindre tilgang til rotoren.

• Fjern alle festemutrene på lug vanskelige problemer, som er forhåndsinstallert på 1999 Ford Windstar. Festemutrene ville ligne tynne ark av metall som har en taggete hull som settes inn lug innlegg. Du kan bruk wire cutters for å fjerne dem permanent, som de ikke er nødvendig for erstatning rotorer.

• Smør rotoren ved tilkobling til hjulet. Spray WD-40 eller andre gjennomtrengende smøremiddel direkte på det lug vanskelige problemer ved tilkobling til rotoren og smøre rotoren ved tilkobling til huben. At rust gjennomtrengende smøremiddel sette i 10 til 15 minutter.

• Ta ut rotoren ved å trekke rotoren direkte fra huben. Hvis rotoren er fast, bruker en hammer og hardt trykk rundt kanten av rotoren å løsne metalloverflater. Eventuelt respray gjennomtrengende smøremiddel og la smøremiddelet sette i flere timer før re fjerning.

• Erstatte rotoren ved å skyve nye rotoren over lug bolter. Erstatt brems calipers, hjul og lug vanskelige problemer.

Tips og advarsler

  • Rotoren har oksidasjon som fast festes metallet av rotoren til metall av huben. Om nødvendig kan du bruke en slegge til å løsne rotoren. Ikke streik overflaten av rotoren hvis du ikke ønsker å erstatte, som bremsing vil bli negativt påvirket hvis rotoren er re-lathed.
  • Sikre fast kjøretøyet med jack står og hjulet parkeringsklosser.