Nnywellness.com

Hvordan rengjøre en iPod Touch Screen Protector


Hvordan rengjøre en iPod Touch Screen Protector

Med sin høyteknologiske touchscreen LCD er iPod Touch en av de mer elegant MP3 spillerne på markedet. Men selv om denne skjermen ser bra og fungerer greit, det er utsatt for skade og skrapte. Det er derfor det er viktig å få en skjermbeskytter for berøring din. Med en skjermbeskytter, trenger du ikke å bekymre seg om skade å ta, men du trenger å bekymre deg om rengjøring skraper og skitt av beskytter seg selv. Heldigvis rengjøring en berøring skjermen protector er enkelt og tar ikke veldig lang.

Instruksjoner

• Fjerne skjermen protector fra din iPod Touch ved forsiktig peeling det opp og ut av enheten ved hjørnet. Disse beskytterne er utformet slik at de kan skrelle rett utenfor skjermen.

• Fylle en bolle eller din sink servantkran med varmt vann og legge en liten mengde flytende såpe. Dypp skjermbeskytter i vann og skyll den forsiktig og grundig.

• Plasser din skjermbeskytter på en ren overflate og la dem tørke helt. Hvis du bruk din skjermbeskytter mens det fremdeles er vått, kan det føre fuktighet bobler bli fanget mellom skjermen og beskytter.

• Erstatte skjermbeskytter på din iPod Touch når den har tørket. På dette punktet bør din berøring skjermen protector være helt rent.

Tips og advarsler

  • Bruke flytende såpe og vann i stedet for kjemiske rengjøringsmidler på din berøring skjermen protector som dette vil forhindre skade protector.