Nnywellness.com

Regjeringen Auto sikkerhet


Regjeringen Auto sikkerhet

Regjeringen sikkerhetsforskrifter omfatter ulike sektorer i USA, inkludert bilindustrien. Den samlede føderale regjeringen og National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) overvåke nøye bilsikkerhet. Produsenter satt sikkerhet elementer å forsikre hver forbruker at bilen han kjøper er fundamentalt trygt. Sikkerhets- og utslippskrav er bare noen av parameterne at produsenter må møte før de kan selge sine biler til publikum.

Begynnelse

Første akt som regulert automotive sikkerhet i USA ble 1 januar 1967. Ifølge US Department of Transportation var hensikten med forskriften å finne "minimum sikkerhet ytelseskrav for motorkjøretøyer eller elementer av motorkjøretøyer utstyr." Over år sikkerheten har regelverket endret etter behov.

NHTSA

NHTSA er grenen av regjeringen som regulerer motorveier og andre veier for lagre reise. Formålsparagrafen av NHTSA er å "redde liv, forebygge skader og redusere økonomiske kostnadene på grunn av trafikk trafikkulykker, gjennom utdanning, forskning, sikkerhetsstandarder og rettshåndhevelse aktivitet." Målet med NHTSA er til nå høydepunktet for sikkerhetsstandarder for motorkjøretøyer og veien, ved hjelp av data og forskning for å finne de beste sikkerhetstiltakene i hvert tilfelle.

Sikkerhetsstandarder

Selv om ulike selskaper og kjøretøy har egne sikkerhetsnett og vurdering standarder, må de alltid møtes føderale standardene. Regjeringen tilbyr amerikanske forbrukere muligheten til å utforske ulike kjøretøy sikkerhetstiltak via webområdet tryggere bil. Denne regjeringen nettsted hevder det er "landets fremste kilde til kjøretøyet sikkerhetsinformasjon fra regjeringen," som offentligheten har muligheten til å sjekke på krasj sikkerhetsvurderinger eller minnes om kjøretøy strekker seg tilbake til 1990.

Kritikk

11 mars 2010 rapportert Los Angeles Times på den amerikanske regjeringens mulig mangel på makt å sikre sikkerheten til forbrukere mot defekter. Joan Claybrook, en tidligere NHTSA administrator, vitnet om at NHTSA var "underbemannet, underfinansierte og mangler kraft til å holde bilprodusentene ansvarlig." Dette forårsaker bekymring for den amerikanske føreren som slike problemer vil hindre NHTSA levere best mulige tjenester til amerikanske bilkjøpere. Department of Transportation forsvarer seg selv fra slike beskyldninger.

Ekstra NHTSA tjenester

NHTSA tilbyr tjenester og rådgivning på trafikk sikkerhet elementer som kjøretøy utstyr, aggressiv kjøring, eldre drivere og teen drivere. Regjeringen nettstedet viser også kjøretøy og utstyr standarder på bilen komponenter som setebelter, dekk og bremser. NHTSA har, gjennom årene, gitt drivere med oppdatert informasjon om kjøretøy minnes og mangler også.