Nnywellness.com

Hvordan installere en Idler wiretrekk for en Jeep Cherokee


Jeep Cherokee bruker en serpentin beltet system V-belter. Dette betyr at en lang beltet fungerer alt tilbehør. Beltet holdes på sporet med bruk av en idler wiretrekk og et automatisk strammer holder spenning på beltet. Hvis kabelføringstrinsen feil, skivene kan vingle, eller det kan gjøre sliping lyder og kan være vanskelig å slå. Hvis det er vanskelig å slå, vil den til slutt låses og ødelegge beltet. Du bør sjekke de dagdriver og strammer trinser når du fjerne beltet.

Instruksjoner

• Bolt den nye idler wiretrekk på dagdriver armen, hvis den er tilgjengelig separat. Hvis ikke, bolt idler forsamlingen på motorblokken, bruke riktig socket. Boltene fast.

• Rute serpentin beltet rundt trinser, bruke belte ruting diagrammet på radiator støtte eller undersiden av panseret, starter på den Veivaksel skivene og forlater den strammer skivene før siste.

• Skyv den aktuelle kontakten på bolten i midten av den strammer skivene. Rotere den strammer skivene mot midten av motoren. Skyv beltet over den strammer skivene. Tillate strammer flytte forsiktig tilbake på plass å sette spenning på beltet.

Tips og advarsler

  • Avhengig av modellår og denne størrelsen, kabelføringstrinsen kan komme som en samling med levering fra arm, eller det kan komme av seg selv, så du trenger ikke å erstatte hele armen hvis bare skivene er dårlig.