Nnywellness.com

Hvordan å gå tilbake til standardinnstillingene på en Samsung R410 mobiltelefon


Samsung utgitt SCH-R410 i 2007 på Metro PCS nettverket. Enheten har en skyve-ut QWERTY tastatur, 500-oppføring telefon bestille og Bluetooth-teknologi. Hvis programvaren i telefonen begynner å handle merkelig, du endre noen innstillinger, eller du ikke liker resultatet, kan du tilbakestille enheten til fabrikkinnstillingene. I motsetning til andre enheter der du må trykke en kombinasjon av taster for å starte et system tilbakestille, R410 har et menyalternativ som lar deg tilbakestille telefonen til standardinnstillingene.

Instruksjoner

• Trykk den venstre tasten på Samsung R410 åpne hovedmenyen. Bla ned til "Innstillinger" og Merk den.

• Trykk på "5" for å velge "Telefoninnstillinger" og trykk på "3" for å åpne menyen "Sikkerhet".

• Angi låskoden firesifrede til enhetene sikkerhetsinnstillinger. Hvis du har aldri endret koden, kan du angi de siste fire sifrene i telefonnummeret.

• Trykk "4" å Restarte Samsung R410 telefonen. Trykk på venstre myk for å bekrefte at du vil slette alt unntatt kontaktene og gå tilbake til fabrikkinnstillingene. Enheten vil starte en systemtilbakestilling og gå tilbake til standardinnstillingene.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil slette kontaktene også, bruke det over fremgangsmåten, unntatt input nummer "5" i stedet for "4" på sikkerhet-menyen i trinn 4.