Nnywellness.com

Hvordan sette opp Alltel tilbakeringingssignal toner kontoen


Tilbakeringingssignal toner er sanger som anropere hører i stedet for en vanlig telefon ring når de ringer telefonen. Med Alltel, kan du angi en tilbakeringingssignal tone å spille for en bestemt person ved hjelp av alternativet "Spesielle personer", eller du kan dele oppringere i tre ulike grupper og angi en tilbakeringingssignal tone for hver gruppe. Du kan også velge en tilbakeringingssignal tone å spille for alle oppringere.

Instruksjoner

• Gå til Alltel nettsted og Logg deg på kontoen. Hvis du ikke har konfigurert kontoen online, klikk "Registrer nå" og følg ledetekstene for å fullføre registreringen.

• Klikk "Ringbacks" fra alternativene du får når du er logget på. Dette vil ta deg til delen av kontoen som lar deg administrere dine tilbakeringingssignal toner.

• Bla gjennom tilgjengelige tilbakeringingssignal toner ved å klikke på sjangeren. Klikk "Kjøp" for å kjøpe en tilbakeringingssignal tone. Når en tone er kjøpt, er det tilgjengelig for deg å velge i profilinnstillingene.

• Klikk kategorien"profil" å sette en standard tilbakeringingssignal tone å spille for alle brukere. Klikk "Retten" og velg en tilbakeringingssignal tone. Denne tonen spilles for oppringere som ikke har en bestemt tilbakeringingssignal tone tildelt. Du kan også angi en tilbakeringingssignal tone spille bare under en bestemt tidsramme eller dvalemodus det helt slik at det ikke spiller til du aktivere den.

• Klikk "Grupper" sette opp bestemte tilbakeringingssignal toner for individuelle innringere eller ringer grupper. Du kan definere tre ulike grupper (min familie, mine venner og mine kolleger) med fem personer i hver gruppe og tilordne en tilbakeringingssignal tone for hver gruppe. Du kan også skrive inn i et bestemt telefonnummer og velge en tilbakeringingssignal tone for det enkelte besøkende å høre.