Nnywellness.com

Instruksjoner for Motorola mobiltelefoner


Motorola produserer noen av de mest populære mobiltelefoner på markedet. Med morsomme funksjoner og enkel programmering instruksjoner, Motorola mobiltelefoner er ideelt for både nye og veteran celle-brukere.

Programmering

Du får telefonen Motorola innstillingsmuligheter ved å trykke på "Meny"-knappen på telefonen og velge "Innstillinger". Fire-retningsbestemt navigeringstasten kan brukes til å bla gjennom menyalternativene. Uthevede valg med "Select" knappen. Fra innstillingsmenyen kan du angi ringetone, tid, dato, lysstyrke, skjermsparer og bakgrunn.

Batteri

Batterilevetiden til Motorola mobiltelefoner variea avhengig av nettverket signal styrke, Telefontilbehør, temperaturer og funksjoner. For å gjøre ditt batteri funksjon på sitt beste, holde den ekstreme temperaturer, vann og brann. Hvis mobilen batteriet kommer i kontakt med fuktighet, ta ut batteriet fra telefonen og tørke den med en myk klut før du erstatter. Motorola mobiltelefon brukere kan forlenge levetiden til batteriene ved å programmere telefonen bakbelysningen deaktivere mer raskt, slå på telefonen "Batteri lagre" funksjon og slå Bluetooth kraft når den ikke er i bruk.

Stell og vedlikehold

Riktig Stell og vedlikehold ville hjelpe oppbevare din Motorola mobiltelefon fungerer på sitt beste. Hold mobilen Motorola fri for overflødig støv eller skitt, ut av ekstreme temperaturer og fuktighet. Hvis du trenger å rengjøre telefonen, tørk av den med en myk, tørr klut. Hvis telefonen er utsatt for fuktighet, ta ut batteriet og grundig tørr både telefonen og batteriet før du setter dem. Aldri sette telefonen i en mikrobølgeovn å tørke den.