Nnywellness.com

Hvordan du kontakter en Florida Highway Patrol Officer


Hvordan du kontakter en Florida Highway Patrol Officer

Florida Highway Patrol gir trafikksikkerhet med 10 soldater av 43 stasjoner hele staten. Hver tropp serverer flere fylker og byer. Florida Highway Patrol hierarkiet består av direktør, assisterende styremedlemmer, distriktet sjefer, tropp sjefer, state troopers og annet personell. Det er mange grunner til å kontakte en Florida Highway Patrol Officer. Du kan snakke med en offiser å gjøre en kompliment eller klage på en trooper oppførsel eller kan rapportere en hensynsløs driveren, ulykke eller trafikk opphopningen.

Instruksjoner

• Gå til den offisielle Florida Highway Patrol (se ressurser). Klikk kart over Florida, ligger på venstre side av siden til en forstørret versjon som viser tropp grenser.

• Rull til diagrammet nederst på siden for å finne kontaktinformasjon på tropp hovedkvarter og tilhørende kontaktinformasjonen.

• Klikk navnet på byen under "Tropp hovedkvarteret" som samsvarer med området og offiser du ønsker å kontakte.

• Klikk "FHP stasjon adresse og telefonnumre" for å få en liste med kontaktinformasjon for highway patrol-stasjoner over hele Florida.

• Ring tropp hovedkvarteret eller highway patruljestasjon og be om å snakke med Florida Highway Patrol officer du søker.