Nnywellness.com

Slik Destroy piksler på Plasma-TV


Slik Destroy piksler på Plasma-TV

Bildepunktene i plasma TV er hva viser farger og bilder. Piksler er ødelagt av noe som kalles "innbrenning," som skjer når bildepunkter vises én farge eller et bilde for en omfattende periode. Dette fører til bildepunktene svak og bli riktig kalibrert. Til slutt de vil glemme jobben og sannsynligvis ikke vil fungere. Resultatet er et bilde som kan vises skyggelagt eller ha en ghosting effekt. Plasma piksler er mest sårbare under deres første 100 til 200 timer med bruk.

Instruksjoner

• Slå av anti-brenne programmer som følger med TVEN. Disse programmene hindre piksler statisk i farge og redusere sjansene for innbrenning.

Pause kan forårsake bildeinnbrenning i piksler.
Pause filmer eller DVD i minst 15 minutter. Dette fører til bildepunktene å holde én farge for en lengre periode.

La TV på.
La TVEN på så mye som mulig. Jo mer den brukes, jo mer sannsynlig bildepunktene slites.

Skarpe bilder med høy kontrast er vanskelig på piksler.
Angi kontrasten og lysstyrken så høyt som mulig på plasma-TV. Dette vil gjøre noen farger sterkere og mer intense når de vises på piksler.

• Bruke TVEN med skjermen innstillinger som er definert til å bruke bare en del av skjermen. Dette vil intensivere bildene på disse Merk piksler.

Videospill kan være vanskelig på piksler.
Spill videospill for så lenge som mulig. Etter en time kan pikslene begynne å få stresset. Dette gjelder særlig for spill som har en rekke stillbilder.

Tips og advarsler

  • Lavere kvalitet plasma-TV vil bli ødelagt raskere enn høyere kvalitet nyere TV.