Nnywellness.com

Hvordan få Live bakgrunn arbeid MyTouch lysbildet


Hvordan få Live bakgrunn arbeid MyTouch lysbildet

Googles Android OS har utviklet seg betydelig siden sin debut på HTC Dream. Google har forbedret OS enormt, gir det flere funksjoner og effektivitet, og nå hundretusener av apps er tilgjengelig bare på Android Market. En av de mange ekstra funksjonene er alternativet "Live Wallpaper". Noen bakgrunnsbilder kommer lastet på din MyTouch 4 G lysbildet, og du kan finne andre i Android Market. Disse bakgrunnsbilder er dynamiske og vise et bevegelig bilde på startskjermbildet bakgrunnen. Du kan bruke en levende bakgrunn på din MyTouch 4G Slide bare en liten stund.

Instruksjoner

• Trykk på "Home", som ligger til venstre under skjerm.

• Trykk på "Menu"-knappen, som er til høyre for hjem-knappen.

• Trykk "Personifisere". Trykk "tapet" og deretter "Live bakgrunn."

• Trykk en levende bakgrunn som ser interessant. Bakgrunnsbildet vises på skjermen, og hvis alternativer er tilgjengelige, en "Settings"-knappen vises som du kan trykke. Hvis du vil vise andre bakgrunnsbilder, trykk på "Tilbake"-knappen.

• Trykk «Bruk» når du ser en levende bakgrunn som du vil bruke, og det vil bli brukt til MyTouch lysbildet.

Tips og advarsler

  • Du finner et bredt utvalg av live bakgrunnsbilder i Android Market. Velg "Apps" delen av markedet og bla ned til "Live bakgrunn." Begrense bakgrunnsbilder ved å trykke "Top betalt," "Topp gratis" eller "Just in" øverst på skjermen. Husk at tilgang til Android markedet og laste ned programmer bruker data, så du kan avsette tilleggsavgifter på fakturaen.
  • Bruke en live vil tappe batteriet raskere enn hvis du bruker en statisk bakgrunn. Hvis du ikke kunne lade telefonen for en stund, kan du vurdere å bruke et standard bakgrunnsbilde.