Nnywellness.com

Hvordan å sende en forsinket SMS


Hvordan å sende en forsinket SMS

SMS (kort beskjed service) er en kommunikasjonsprotokoll som skrevne ord meldinger sendt fra mobiltelefonen til mobiltelefon. Det er flere vanligvis omtales som tekstmeldinger. Selv om tekstil er primært brukes til å sende meldinger og tilbake mellom to eller flere personer umiddelbart, kan det også være fordelaktig å sende en forsinket melding, kanskje for å minne deg selv eller noen andre av noe på en senere dato eller tid. Noen telefoner har forsinket SMS-funksjoner som innebygd, men hvis du ikke har denne funksjonen, kan du fremdeles sende en forsinket SMS.

Instruksjoner

• Få på datamaskinen og logge på en forsinket SMS-sende område som Joopz.com, OhDontForget.com eller TextMemos.com.

• Register gratis (hvis nødvendig) ved å angi riktig informasjon (for eksempel brukernavn, mobilnummer og e-postadresse). Noen nettsteder sender deg en kobling i en e-post for å bekrefte din adresse. Kontrollere mappen for useriøs e-post hvis du ikke har mottatt meldingen innen et minutt eller to.

• Tilbake til området og logge inn.

• Velge å sende en påminnelse eller en forsinket melding. Skriv inn mobilnummeret til personen du vil sende meldingen til, Velg datoen og klokkeslettet du vil at meldingen skal sendes og skriv inn meldingen i en gitt plass.

• Klikk "Send" eller "Send" og SMS sendes på datoen og klokkeslettet da ønskede.

Tips og advarsler

  • Hvis du ombestemmer deg om en forsinket melding du har sendt, kan du logge inn igjen kontoen, vise meldingene forsinket og redigere eller slette dem.
  • Prøv ikke å sende en tekstmelding som over 160 tegn. Dette kan forårsake SMS ikke skal sendes. E-postadressen din kan også bli inkludert i tegngrensen, så lage din beskjed så kort som mulig.