Nnywellness.com

Er det mulig å låse opp en iPod Touch uten kode?


Apples iPod Touch musikkspilleren har en skjermlås for å hindre uautorisert tilgang til enheten. Hvis du har satt en skjermen lås kombinasjonen på iPod og siden glemt det, er du ikke låst ute alltid. Du kan bare koble iPod til den primære datamaskinen, og trekk å omkjøringsvei skjermlåsen. Hvis du ikke har tilgang til den primære datamaskinen, må gjøre gjenopprette iPod, fjerne alle innstillingene og data.

Koble til primære datamaskin

Koble iPod Touch til den primære datamaskinen. Dette er datamaskinen som du først synkronisert iPod via iTunes og den eneste datamaskinen som du skal kunne låse opp iPod. Hvis du ikke lenger har tilgang til hovedmaskinen din iPod, eller hvis du vil endre den primære datamaskinen for noen annen grunn, må du gjenopprette iPod.

Endre primær datamaskin

Koble iPod til datamaskinen du vil bruke og åpner du iTunes. IPod vises i panelet til venstre i iTunes-grensesnittet. Klikk den, og deretter klikke "Gjenopprett", og følg den på skjermen instruksjoner. Merk at dette vil slette alle data på iPoden, inkludert all musikken inneholder, slik at at det er ikke noe uerstattelig på iPod før du gjør dette. Når gjenopprettingsprosessen er fullført, klikk "Sync" for å synkronisere iPod med den nye primære datamaskinen.

Koble iPod

Uansett om du har gjenopprettet din iPod eller ikke, når du kobler den fra den primære datamaskinen, skjermlåsen vil bli slettet og du vil få tilgang til iPod Kontroller. Klikk "Løs ut"-knappen ved siden av iPod i iTunes' venstre panel, og deretter fysisk koble den fra datamaskinen.

Endre kombinasjonen

Før låse iPoden igjen, kan du endre kombinasjonen til noe du kan huske. Åpne "Extras"-menyen. Tapp "Skjermlås", og deretter "Nullstill kombinasjon." Du kan deretter trykk "Lås" eller "Sette kombinasjon" - avhengig av din iPod modell - og følge den på skjermen å sette en ny kombinasjon for låsen.