Nnywellness.com

Hvordan Program en vakt fjernkontroll for en 2005 Chrysler byen & land


Hvordan Program en vakt fjernkontroll for en 2005 Chrysler byen & land

Town & Country minivan er en populær Chrysler-modell. I 2005 Chrysler Town & Country eies av mange familier over hele landet som bruker det for å få frem og tilbake fra jobb, skole og andre aktiviteter som er del av hverdagen. Town & Country minivan kommer med en vakt nøkkel system som tillater eieren å kjøpe erstatning nøkler og fjernkontroller for programmering hvis en nøkkel er mistet, stjålet eller ekstra er nødvendig.

Instruksjoner

• Gå til en maskinvare eller auto deler lagre og få en erstatning vakt nøkkelen kutt å matche originalen nøkkel som fulgte med din 2005 Chrysler Town & Country. For å få nøkkelen erstatning og fjernkontrollen skal fungere, må det kunne starte bilen.

• Sett inn den første gyldige vakt nøkkelen i tenningen av din Town & Country. Aktivere bilen i minst tre sekunder ikke enn 15. Slukke bilen og fjerne nøkkelen.

• Sett inn den andre gyldige nøkkelen i tenningen av din Town & Country og slå kjøretøyet innen 15 sekunder til å fullføre trinn 2. Etter 10 sekunder, støy vil bli hørt og "Alarm" lyset begynner å blinke. Når dette skjer, slå av motoren og fjerne nøkkel.

• Sette inn tomme vakt nøkkelen i tenningen og aktivere motoren innen ett minutt å fullføre trinn 3. Etter 10 sekunder, vil du høre en annen støy fra van. "Alarm" lyset slår solid tre sekunder deretter slå av. Den nye vakt nøkkelen er nå programmert med vakten ekstern som fulgte med nøkkelen.

Tips og advarsler

  • En tom vakt nøkkelen og eksterne kan bare programmert en gang. Hvis prosessen er gjort feil, må du starte på nytt med en ny erstatning vakt nøkkelen og ekstern.