Nnywellness.com

WindowsMedia synkronisere ikke Sansa hefte


WindowsMedia synkronisere ikke Sansa hefte

Det Sansa hefte er en bærbar mediespiller. Laste ned musikkfiler til enheten, kan du bruke Windows Utforsker eller Windows Media Player. Windows Media Player er kompatibel med Sansa hefte spillere. Hvis programvaren synkroniseres med klippet, kontroller at du har den nyeste versjonen av Windows Media Player er installert på datamaskinen. Problemet kan også oppstå fra andre problemer, som operativsystemet på datamaskinen, klipp firmware, klippet overføringsmodus og skadet drivere.

Instruksjoner

• Sette det Sansa hefte i MTP-modus. Slår enheten på og velge "Innstillinger" fra startskjermen. Velg "systeminnstillinger" og "USB-modus." Velg "MTP." (Hvis MTP ikke er et alternativ, oppdatere klipp fastvaren.) Nå koble enheten til datamaskinen med en USB-kabel, deretter starte Windows Media Player.

• Definere det Sansa hefte for synkronisering i Windows Media Player. Koble enheten til datamaskinen med USB-kabelen og åpne Windows Media Player. Klikk på Synkronisering-kategorien og velg "Sync alternativer. Velg «Konfigurer synkronisering.» Sjekk eller fjern "Sync enheten automatisk." Trykk "Finish."

• Oppdater Sansa hefte driverne. Koble klippet til datamaskinen med USB-kabelen. Angi "Device Manager" i søkefeltet for Start-menyen, klikk "Søk" og klikk på "Device Manager" i resultatet. Finn klippet i Enhetsbehandling. Det skulle vise seg som USB masselagring eller bærbar enhet. Hvis det er et utropstegn eller spørsmålstegn ved siden av enheten, høyreklikk på den i Enhetsbehandling, og velge "Ikke installerbar." Velge "Action" på toppen av Enhetsbehandling, og trykk "Søk etter maskinvareendringer." Maskinen vil søke og oppdatere driverne.

• Kontroller om det er et problem med MTP-modus. Hvis det ikke er fortsatt synkronisering, klikk på mappen "Datamaskin" i Start-menyen og se om det finnes mappen Sansa hefte/flyttbar Disk. Hvis ikke, klippet i "MSC" modus (gå til innstillinger, systeminnstillinger, USB-modus, MSC), klikk på "Computer" mappen igjen og se om utklippet er nå synlig. Hvis stasjonen er nå synlig, det er et problem med MTP-modus og firmware for klippet skal oppdateres.

• Oppdatere fastvaren Sansa hefte. Dataoverføre og installere "Sansa Firmware oppdateringsprogrammet" programvare fra SanDisk nettsted. Starte programmet og koble klippet til systemets USB-port. Updater oppdager klippet og installere alle nødvendige fastvare, programvareoppdateringer.

• Last ned den nødvendige hurtigreparasjonen fra Microsoft. Hvis du kan se enheten i mappen "Datamaskin" i Enhetsbehandling og operativsystemet er Windows Vista, dataoverføre og installere Vinduer Media Spilleren 11 hurtigreparasjonen.