Nnywellness.com

Hva er funksjonene til Bluetooth?


Hva er funksjonene til Bluetooth?

Trådløs Bluetooth-teknologi har lav båndbredde, kort rekkevidde tilkobling mellom to enheter konfigurert til å motta dataene. Bak denne teknologien er komplisert, og omfanget av operasjonen er implementeringsspesifikk. Med Bluetooth er ikke vanskelig og gir mange nyttige funksjoner som forbedrer dagens teknologi.

Mobiltelefoner

I en verden av mobiltelefon teknologi innrømmer et Bluetooth-håndfrisett telefon brukernes å kommunisere håndfri. Enheten har en følsom mikrofon som vil plukke opp samtalen fra brukere og bære den person på den andre enden av samtalen. Bluetooth festes til øret av mobiltelefon brukeren og tillater dem å høre hva innringer sier. I hovedsak gir en Bluetooth-enhet tilgang for brukere uten å berøre telefonen. Eieren av telefonen kan svare på anrop og snakke fritt. Mobiltelefon kommer bare spiller inn hvis brukeren må bruke et tastatur å ringe et nummer eller sende en tekstmelding, en uvurderlig alternativ for folk som trenger en hands-off tilnærming til ringer. Lover om cellen telefonbruk stund kjørende har gjort Bluetooth fungerer en uunnværlig ressurs.

Personlige datamaskiner

Natur en Bluetooth design gjør operasjonen en datamaskin kraftig. Funksjoner en Bluetooth-enhet på en PC er enorme. Fordi Bluetooth-teknologi krever en lav båndbredde-overføring, tilpasse mange datamaskinen beskyttere til den for å kommunisere med personer over Internett. For eksempel når du foretar et anrop via et webkamera, gir Bluetooth hendene-ledig operasjon. Andre funksjoner i en datamaskin inneholder synkronisering mellom mobile enheter som en mobiltelefon eller iPhone kalendere eller adressebøker. Noen gang kommunikasjon mellom to enheter krever lite båndbredde, en Bluetooth-tilkobling kan gjøre prosessen enklere. Bluetooth-aktiverte tastaturer og mus gjør også inn på noen datamaskiner mulig uten en separat trådløs sender.

Biler

Bluetooth kompatibilitet er et moderne tillegg til mange bil-systemer. Det innrømmer sjåførene å bruke håndfri kommunikasjonsenheter i bilen, og mange biler inkluderer nå tillegget vugger for Bluetooth-aktiverte telefoner. Noen GPS-sporing og veihjelp tjenester også bruke Bluetooth-teknologi for å kommunisere med drivere som trenger hjelp.