Nnywellness.com

Hvordan koble VGA ut til en TV med en komponent-inngang


Hvordan koble VGA ut til en TV med en komponent-inngang

VGA og komponentvideo er begge typer videooverføring formater, men de begge overføre videosignalet på svært ulike måter. VGA utganger er vanlig på datamaskiner, som de er ganske standard porter for skjermkort utganger. Komponent innganger finnes ofte på HDTVs, som formatet er i stand til å bære et HD-signal. Du vil se et bilde for en VGA-kilde på en TV som bare har en komponent inngangen, må utstyr som kan konvertere signalet.

Instruksjoner

• Sjekk din VGA-port for å sikre at det er en kvinnelig port, med 15 hull i stedet for 15 pinner. De fleste kontakter på enhetene skal være kvinnelige, men kontroller.

• Kjøpe en VGA til komponent Konverter boks. Også kjøpe en hann-til-mann VGA-kabel, sammen med et sett av komponent-kabler. Mange konverter bokser leveres med et sett med kabler, så sjekk først for å sikre at du ikke kjøper unødvendige kabler.

• Koble VGA-kabelen til porten på enheten, og koble den andre enden i boksen omformer. Gjør samme med komponent kabler mellom TVEN og boksen omformer. Endelig koble boksen omformer til en stikkontakt og trykk på "Power"-knappen.

• Trykk knappen "Input" eller "Kilde" på din TV eller TV ekstern. Velg "Komponent" input valglisten. Noen TVer ikke gi deg en liste, og bare gjennom alle mulige innganger hver gang du trykker på knappen. Fortsett å trykke på knappen til du ser "Komponent" øverst på skjermen.

Tips og advarsler

  • Noen enheter og skjermkort kan kunne utgang til en komponent-format. Eventuelt kan du bruke en VGA til komponent-kabel i stedet for boksen omformer. Se enhetsdokumentasjonen for å se om det kan overføre video i komponent-format.
  • Hvis mulig, sett enheten med VGA-utgang til en HDTV standardoppløsning, som av 1280720 eller 1920-av-1080, som hindrer forvrengning problemer som kan oppstå når TV prøver å vise et bilde i en oppløsning som ikke støttes. Denne prosessen varierer fra enhet, men på en Windows-basert datamaskin, høyreklikk på skrivebordet og velge "Skjermoppløsning."