Nnywellness.com

Den risikoen av fengsel bryte en iPhone


Talsmenn for jailbreaking iPhone er mange. De hevder at jailbreaking tilbyr mange fordeler for iPhone, inkludert total tilgang til filsystemet på iPhone. Jailbreaking endres enheten for å låse opp filen system. Dette lar deg installere tredjeparts programmer til iPhone. Selv om jailbreaking har mange fordeler, involvert det er viktig å forstå at det er risiko med jailbreaking en iPhone. Disse risikoene kan hindre muligheten til å bruke enheten.

Murt telefoner

Jailbreaking gir deg total tilgang til iPhone-filsystemet. Dette betyr at uerfarne brukere kanne tilfeldigvis fjerne kritiske komponenter til iPhone. Det har også vært rapportert forekomst under selve jailbreak prosessen der prosessen går galt og du ender opp med en murstein i stedet for en iPhone. En murt iPhone er en iPhone som ikke svarer til kommandoer, avslutning eller forsøk på synkronisering.

Annullerte garanti

Apple liker ikke jailbreaking. Faktisk prøvde selskapet å få det erklært et brudd på opphavsretten og ulovlig. Når som mislyktes, det avgjort for renons garantien til en Apple-kunde som jailbreaks sine enheter. Så hvis du jailbreak iPhone og ende opp med en murstein, Apple vil ikke hjelpe deg med teknisk støtte. Du er på din egen for teknisk støtte for å fikse murt iPhone.

Produktet avbrudd

Apple hevder at jailbreaking resulterer i produktet avbrudd som enheten ustabilitet med hyppige bryter sammen, fryser og tap av data. Apple rapporterer også tap av tjenester som synlig voicemail, YouTube, vær og lager programmene på jailbroken iPhones. Disse tjenestene har problemer med push notification-teknologi. Kortere batterilevetid er en annen hevder av Apple sier at den hacke programvaren brukes avløp batterilevetiden og forkorter iPhone driftstid.

Kompromittert sikkerhet

Jailbreak endringen er utviklet av hackere av Apple. Apple hevder at disse programmene kan brukes av hackere å stjele informasjon, skade enheten, angripe det trådløse nettverket eller sende virus til enheten.