Nnywellness.com

Hvordan å montere en stige på en bil


Hvordan å montere en stige på en bil

Det finnes ulike stigen størrelser som nå ting vi trenger. Det kan komme en tid, men da en stige trenger å flytte fra én destinasjon til en annen. De fleste stiger er umulig å bære alene takket være deres høyde og vekt. Det kan være nødvendig å bruke en bil flytte stigen. For å gjøre dette, må du sikre at det er trygt montert for å unngå å bli en vei fare.

Instruksjoner

• Skyv stigen sammen slik at det er stengt. Har noen hjelpe deg å bære stige til bilen. Hvis du trenger å bære stigen alene, sikre de beveges vendt oppover.

• Sted stigen på toppen av taket sklir på bilen tak. Presse stigen så langt frem som det kan gå, sørge for at på stigen føtter ikke forlenger mer enn tre fot forbi bilens tilbake. Aldri forsøke å sikre en stige til en bil som ikke har taket skids.

• Vikle strikk snorer eller skralle tie ned stropper rundt på stigen øverste enden og taket skrenser (ratchet tie ned stropper er vanligvis et bedre alternativ som de pleier å være mer sikker). Gjør det samme til bunnen. Sikre stige til taket ved å trekke ledninger tights rundt stigen og trekke endene til taket skids. Knytte en hengelås og lås ned stigen for ekstra sikkerhet. En hengelås også hindrer stigen blir stjålet. Det er mulig å kutte bunjee ledningen eller skralle slips med kniv eller saks.

• Knytte en rød klut på slutten av stigen å signalisere til andre trafikanter at stigen utvides forbi baksiden av bilen.

• Kjøre bil kort avstand noen brå svingene slik at stigen er riktig sikret i bilen. Starte kjører sakte og deretter økning i hastighet. Hør også for alle KLAPRELYDER som angir at stigen ikke er sikkert festet til taket skids.