Nnywellness.com

Hva er riktig sete holdning?


Hva er riktig sete holdning?

Bilkjøring begynner med riktig holdning. Riktig plassering spiller en viktig rolle i komfort og sikkerhet for førere og passasjerer. Ta tid til å justere setet kan bety forskjellen mellom å avverge en ulykke eller ikke.

Plassering

Plasser setet slik at du kan nå etasje pedaler og rattet, mens en liten sving i armer og ben. Justere nakkestøtten så det er rett bak hodet. Tillat mellomrom mellom bena og rattet den ikke forstyrre med dine ben bevegelser.

Holdning

Lene seg tilbake mot setet. Holde knærne parallelle eller litt høyere enn hoftene. Plass hendene på hver side av rattet. Relax skuldrene. Meninger varierer over om de beste styring posisjon er å legge hendene på 10 og 2 o'clock eller 9-3 (som betyr de posisjonene på en klokke med et ansikt). National Highway Traffic Safety Administration opprettholder det ikke har nok data til å anbefale en stilling over den andre.

Sikkerhet

Riktig holdning hjelper en driver se veien utfordringer og svare på dem raskere. Likeledes, du burde alltid bære et bilbelte, riktig justere speil og holde små barn i bilseter. God kjøring praksis kan redusere sjansen for alvorlige skader når ulykker forekommer.