Nnywellness.com

Hvordan erstatte hytte luftfiltre


En hytte luftfilter på alle kjøretøy tjener formål - å holde urenheter som støv, avfall og pollen fra innstigning inn i førerhuset av kjøretøyet. Luftfilteret hytte har langstrakt fiber som fange og fange urenheter før strømmer inn i førerhuset. Hytte luftfiltre finnes i to generelle områder; foran frontruten passasjer-side eller bak i hanskerommet. De fleste kjøretøy produsenter anbefaler erstatte hytte luftfiltre mellom 15,000 og 25.000 miles avhengig av merke og modell av bilen.

Instruksjoner

Utenfor hytta luftfilteret

• Inspisere området foran frontruten passasjer-side for hytta luftfilteret boliger først. Det er to generelle steder på hytta luftfilteret i ventilen foran frontruten passasjer-side og bak i hanskerommet.

• Se under frontruten passasjer-side og du vil se en rektangulær dekke med fire eller seks skruene. Løsne og ta de lille skruene med en skrutrekker og trekk av kabinluften filtrere bolig.

• Nå i ventilen og trekke hytte luftfilteret ut av huset. Rense ut innsiden området kabinluften filtrere bolig. Fjern blader eller løs rusk.

• Installere det nye filteret i ventilen i kabinluften filtrere bolig. Installere dekselet med skruene. Stramme skruene med skrutrekkeren.

Innenfor hytta luftfilteret

• Åpne i hanskerommet og Fjern alt innholdet. Løsne og fjerne alle skruene eller bolter fra bærestykket i hanskerommet og nedre høyre side av boksen hanske med en skrutrekker eller en liten ratchet og en socket.

• Finn hanskerommet stopper på den nedre delen i hanskerommet. Stopper holder hanskerommet døren i døren skivene. Ta hver ende av den nedre delen av hanskerommet og trekk fra holdeplassene til de er helt ut av skivene.

• Fjern skruene fra kabler eller sammenhengen på begge sider i hanskerommet. Kabler eller sammenhengene holde i hanskerommet falt ut av dashbordet. Når bolter er ute, trekke hele hanskerommet samlingen av dashbordet. Plass den på førersetet. Fjerne små bolter fra hver ende av metall tvers medlemmet som er bak hanskerommet døren åpning med en liten ratchet og en socket.

• Trekk medlemmet krysset ut av hanskerommet og plassere den på setet. I noen merke og modell biler, vil det være en ledningsnett bak hanskerommet døren åpning. Løsne ledningsnett slik at du kunne trekke luftfilteret hytte ut gjennom åpningen. Se gjennom hanskerommet åpningen og finne boksen kvadrat montert til den nedre delen av dashbordet. Dette blir kabinluften filtrere bolig.

• Trekk av døren åpen på forsiden av boksen kvadrat og fjern luftfilteret hytte. Noter deg mentale for flyt pilen som er stemplet til hytta luftfilteret. Flyt pilen representerer luftstrømmen gjennom filteret. Hvis det er mer enn ett filter, fjerne begge filtrene. Sett inn de nye hytte luftfiltre i boksen med flyt pilen peker i samme retning som de gamle filtrene. Lukk døren. Montere i hanskerommet tilbake i hanskerommet åpningen og skru alle skruene og bolter ned stramt med skrutrekkeren og ratchet og socket.

Tips og advarsler

  • Bruk en liten beholder for å holde alle bolter og skruer i.
  • Hytte luftfilteret for kjøretøyet merke og modell kan finnes på auto deler butikker.
  • Husk å installere de nye hytte luftfiltre i hytta luftfilteret boliger med flyt pilen filteret peker i samme retning som gammel hytte luftfilteret. Hvis hytte luftfilteret er installert opp-ned eller bakover, vil det begrense luftstrømmen gjennom filteret.