Nnywellness.com

Hvordan Program en Toyota garasje døråpner


Hvordan Program en Toyota garasje døråpner

Garasje døråpner installert i noen Toyotas omtales av produsenten som en HomeLink Universal Transceiver (eller hytte). HYTTA kan du programmere opptil tre enheter, for eksempel forskjellige garasjeporter, belysning eller elektroniske oppføringen portene.

Funksjonen

Toyotas HYTTA fungerer via en lav-drevne radiosender og -mottaker, som er forskjellig fra en universell fjernkontroll for en TV eller annen underholdning komponent. HYTTA mottar et signal fra din garasje døråpner eksternt, og sender det til mottakeren i garasjen (eller oppføring gate, etc.) å fungere som en alternativ metode for oppføring.

Forberedelse

Før programmering, erstatter du batteri (eller batterier) i fjernkontrollen håndholdt så det vil sende sterkest mulig signal. Vanligvis håndholdt fjernkontroller bruker en enkelt 9 volts batteri, men hvis du ikke er sikker, spør Advokatfullmektig i maskinvare eller elektronikk butikken. De fleste selgere vil også installere batteriet for deg hvis du er usikker hvor å innsette den riktig. Noen håndholdt fjernkontroller har en glidende plast kupeen ligner på en TV-fjernkontroll, mens andre krever en skrutrekker åpnes.

Programmering HomeLink Universal-Transceiver

Hold fjernkontrollen uten sperring din visning av HYTTA. Holde senderen slutten nær HYTTA, men blokkerer ikke visningen av knappene; en 1-3 inches er ideelt. Trykk samtidig og hold den håndholdte ekstern og HYTTA knappen du vil bruke. Det kan ta 10-20 sekunder før lampen å endre fra en langsom blinking til en rask blinking, da du kan gi slipp på begge knappene.